Hoće li farmeri uspjeti u svome planu?

Kako je prethodna večer završila iznenadnim Tomislavovim napuštanjem imanja, oni farmeri najbliži njemu ne mogu prihvatiti da Tomislav više nije s njima.



Dok Saša nije mogao ni govoriti od suza, Katarina je jecajući kazala: ''Uopće me nije briga za nikakvu pobjedu, malo mi se čak i gubi motivacija za ostankom. Beskrajno sam sretna što mi je ovaj show donio takvog prijatelja. On mi je kao neki stari izgubljeni prijatelj koji se pojavio sada tu i s kojim sam mogla podijeliti najdublja osjećanja. Nemaju ovdje svi iskrene namjere za povezivanjem, a on baš je taj lik''. Maja nije mogla sakriti šok na licu, Zdenka i Josip su također kazali da im je žao što ih je Tomislav napustio, dok je Dori i Silviju laknulo. Izgleda kako je Maja Dori poprilična smetnja, ali ima i plan kako će ju se riješiti – kada bude gazdarica izabrat će ju za prvu duelisticu.



''Taktika koja sada kreće nakon što je Tomo otišao je da ja zauzimam njegovo mjesto što znači da postajem glavna ličnost, odnosno ego izlazi van. Koga god da oni izaberu za gazdu, neće biti pravi gazda ove farme, nego ću ja biti! Sad kreće prava borba!'' pripremio je Silvio plan, no Dora je malo detaljnije objasnila svoju taktiku: ''Obzirom na događanja koja smo danas vidjeli, ja se zapravo jako dobro osjećam, jedna osoba je manje na farmi. Netko to može nazvati hladnim, proračunatim, ali ja mislim da je to tako kako se igra treba igrati, tako da neću plakati za Tomislavom sigurno, ali ako gledamo kako ovu igru privesti kraju, mislim da je jaka figura otišla i to nama samo može ići u korist''. Dora je također i kazala kako je nedavno razmišljala koji bi bili njezini prvi potezi kada bi postala gazdarica: ''Išla bih razbiti te grupe koje su se emocionalno spojile i tako su jake. Tomislav, Kata, Saša, onda Zdenka, Stipe, Maja. I onda mi je bila dilema Maja ili Tomislav. Tomislav je riješen, još ostaje samo Maja''.



Odnosi na farmi se zaoštravaju, a hoće li pojedini farmeri uspjeti u svom planu, ne propustite doznati! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju