Ovo nitko nije očekivao!

Farmeri su cijeloga dana iščekivali dvoboj Josipa i Andrijane, no do njega nije došlo. U vrijeme dvoboja Mia i Frano došli su na farmu te sa sobom donijeli kutiju u kojoj su se nalazili kamenčići s farmerovim imenima. Svaki farmer dobio je svoj kamenčić, no koja je njegova uloga – nisu htjeli otkriti. Mia im je kazala da kamenčić čuvaju jer će im on odrediti sudbinu. Dok su neki farmeri podjelu kamenčića shvatili kao igru, Prince je bio jako zabrinut. ''U Africi, ako netko donese kamen, to je onda ozbiljna stvar, ako duguješ nekome novce i on ti donese kamen, to znači u prijevodu – vrati odmah novac, ovo je ozbiljna stvar'' objasnio je Prince i dodao: ''Ovo je ozbiljna stvar, a Maja i Zdenka se smiju!''.

Saša je nosio večeru duelistima kojima također nije bilo jasno zašto nitko nije došao po njih da idu u arenu. ''Ispričao mi je što se dogodilo na farmi sad dok me nije bilo, koliko sam shvatila, svi su šokirani. Ulio im se sigurno neki strah, to se osjeća i vidjela sam na Sašinoj faci. Kolo sreće se okreće, možda ću ja biti sutra na farmi, a netko od njih na naše mjesto'' izjavila je Andrijana.Sljedeće jutro na farmu je stigla Mia, a farmeri su konačno otkrili značenje misterioznog kamena. Naime, Mia im je kazala da svoj kamen dodijele farmeru kojeg smatraju najvećom prijetnjom na farmi. Tako je Silvio dobio dva kamenčića, a Tomislav tri te mu je Mia poručila da pokupi svoje stvari jer napušta imanje. Kako na Tomislavom, tako i na licima ostalih farmera vidio se šok, od kojega nisu mogli ni prozboriti. ''Užasan osjećaj, mislio sam da će mi Prince dati taj treći kamen i počeli su mi se mišići kočiti i srce udarati jako'' ispričao je Silvio.Ranije tog dana, na farmu je stigao mentor Jure kako bi ocijenio rad farmera u proteklom tjednu. Sa svim radovima je bio zadovoljan, osim s ulovom ribe, pa je zaključio kako će farmerima dati samo 600 vranaca. ''Ja sam zadovoljan s time što ste napravili, ali morat ću vas razočarati, para nema, zato sam vam donio vina'' poručio im je Jure, a uz vino dovezao im je i koze. ''Ja bih molila sve muške da dođu musti.. Ne znaju oni baš što znači musti kravu i namusti 11-12 litara mlijeka svaki dan, dva puta'' kazala je Maja.

 

Što znači Tomislavovo ispadanje te koja je sudbina Andrijane i Josipa, ne propustite doznati! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju