Dva velika dvoboja pred farmerima...

Večerašnja epizoda showa 'Farma More i Maslina' donosi dva dvoboja. Kojih četvero farmera će put u superfinale morati izboriti kroz dvoboj, a tko će od njih biti pošteđen te u superfinale odlazi direktno – odredit će porota.



Kako je porota već odabrala Katarinu za prvu farmericu koja će se boriti u areni, na njoj je odluka koga će odabrati kao svog suparnika – Doru, Princea, Tomislava ili možda i Sašu. Dok su finalisti i porota odmarali na imanju, Dora se izdvojila, presvukla u bikini i odlučila vježbati, jer kako kaže, često zbog radova nije imala prilike za to.



''Pronašla sam malo vremena da sebi iz gušta malo odvježbam, ispoziram, da se prisjetim sve te energije i procesa misli koji su me vodili na prva mjesta, da mogu tu energiju pokazati u borbi i pojesti svog protivnika'' kazala je Dora i otkrila što ju pokreće: ''Moj motiv je titula, naslov – biti najbolja, biti prva, biti jedina, biti farmerica 2020. i taj osjećaj me definitivno ispunjuje. Smatram se jakom ženom i dapače uzore pronalazim u Amazonkama, Kseni, Red Sonji i toj ekipi iz stripova. Kada sam kao dijete čitala te stripove znala sam da takva želim postati i to sam i postala.''



Hoće li Dori ova mentalna i fizička priprema pomoći u borbi, ne propustite doznati! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju