''Ne shvaćam to kao osobni napad već kao njihovo kenjanje radi kenjanja''

Otkako je Katarina postala gazdarica, neslaganja s njom postaju sve glasnija. Najprije su joj Dora i Zdenka prigovorile da se na farmi previše hrane baca te da ona kao gazdarica treba bolje upravljati sa svakim segmentom. ''Ide mi na živce. Ili ona mene stvarno ne razumije pa se ja moram potruditi naći način da joj objasnim, ili se pravi da me ne razumije'' komentirala je Dora.



Katarina do sada nije nikako ulazila ni u kakve konflikte s farmerima, pa je čak ni ove optužbe za loše vladanje nisu izbacile iz takta. ''Ne shvaćam to kao osobni napad već kao njihovo kenjanje radi kenjanja'' kazala je gazdarica Katarina i dodala: ''Zaboli me. Njima ne možeš udovoljiti i ne trebaš se truditi da im udovoljiš. Neka briju svoje što hoće brijat!''



Saša, s kojim je Katarina najbliža, pribojava se za nju. Smatra kako bi vrlo lako mogla pasti pod Dorin utjecaj. ''Dora bi mogla manipulirati s Katarinom. Ona ulazi u glave ljudima, dobar je psiholog, a Katarina je opet dobra duša koja svima vjeruje'' zabrinut je Saša.



Hoće li se neslaganje između farmerica pretvoriti u otvoreni sukob, ostaje nam za vidjeti. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju