Nitko nije bio sretniji od Silvija...

Prije odlaska u arenu farmeri su dobili pismo u kojemu je pisalo da se za odlazak u arenu pripreme kao da istoga trenutka napuštaju farmu. Farmeri su s nevjericom slušali, a potom je nastao opći kaos pri pakiranju. No, iznenađenju nije bio kraj, jer umjesto dvoboja Dore i Josipa farmere je čekao dvoboj parova.

Obzirom da su morali birati farmera suprotnog spola, s izuzećem Stjepana kao gazde, Dora je odabrala Princea, a Josip Maju. Cilj igre bio je prenijeti tri klina pripadajuće boje do drvene mete na kraju poligona. Prilikom prolaska kroz poligon duelisti su išli žmireći, a Maja i Prince kao pomagači su ih navodili. Premda se činilo da će Josip obijediti, u završnici igre Dora ga je pretekla i izborila svoj i Prinčev ostanak na farmi. ''Ozbiljno teška igra. Nikad se nisam igrao tako slijepo. U nekim trenucima Maju nisam ni čuo. Sve je to igra'' izjavio je Josip i poručio farmerima da se osvijeste i počnu igrati fer, dok im je Maja kazala: ''Bila mi je neopisiva čast i zadovoljstvo živjet s vama. Bio mi je jako velik izazov živjeti uopće s nekim jer sam posljednjih desetak godina sam svoj igrač u moru punom valova, ali želim da znate da sam puno naučila od vas i bila mi je čast svaki dan gledati te energije i upijati vašu kreativnost i vaše životne puteve koje ste iznosili. Joža hvala ti na povjerenju, dala sam sve od sebe!''



Međutim, igra za Maju i Josipa ovdje ne prestaje. Misleći da izlaze iz showa, šokirali su se kada su došetali do tajne lokacije i ugledali Tomislava i Silvija te shvatili da su još uvijek u igri. ''Potpuni šok! Ovo je toliko zanimljivo, to što su njih dvojica zajedno, a Silvio se htio riješiti Tome jer je bio alfa mužjak, a ono je htio postati alfa mužjak, pa se valjda približio tome družeći se s Tomislavom'' komentirala je Maja, no najveće iznenađenje ipak je bilo Silviju koji već danima priželjkuje da Maja dođe na tajnu lokaciju. ''Apsolutno se nisam ovome nadao, ni u ludilu! Sad je došlo vrijeme da Maja i ja popričamo o nekim detaljima što nismo stigli dolje na farmi i da vidimo u kojem smjeru to ide. Ne mogu vjerovati da se to događa!'' uzbuđen je bio Silvio.



Dok su stari tajni farmeri novima otkrivali zanimljivosti življenja na Olimpu, na imanje se uvukao tračak sumnje i straha. Naime, pri povratku iz arene farmeri su naišli na Tomislavove i Silvijeve spačke. ''Ne znamo što se događa, ali spremni smo sada na čudne stvari'' ozbiljna je bila Katarina. Stjepan je kazao da sumnja da je Tomislav blizu farme jer ju je napustio obzirom da je bio izglasan od strane farmera kao prijetnja, a Dora je dodala: ''Imamo taj čudan wc, nestanak sira i neke čudne tragove. Kad još tu kapu pribrojimo, ja bih rekla da imamo tajnog stanovnika na farmi kojeg nismo svjesni''.

Hoće li farmeri ući u trag nepoznatim pljačkašima te kako će se odvijati suživot na Olimpu s novim tajnim farmerima, ne propustite doznati! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju