''Bilo bi mi lakše da se Andrijana vratila!''

Na tajnoj lokaciji održan je dvoboj između Silvija i Andrijane. Zadatak je bio unutar pet minuta što više jabuka zubima prenijeti iz bačve s vodom do svojih košara, dok su im pritom ruke bile zavezane iza leđa. Silvio je bio uspješniji u dvoboju i tako izborio svoj ostanak u showu, dok je za Andrijanu natjecanje završilo. ''Bez obzira što je igra završena za mene idem doma, ali idem uzdignute glave i s ponosom'' poručila je Andrijana na izlasku. Tomislav se, kaže Silvio, razveselio njegovom povratku, no primijetio je strah i nemir u njegovim očima.



''Postoji šansa kako sam izbacio Andrijanu, da će tako i on ubrzo. Definitivno ću sad ovaj nastavak boravka u ovoj kućici zajedno s njim iskoristiti da pregledam sve moguće taktike protiv njega i njegove mane da usavršim i pretvorim u svoju pobjedu'' kazao je Silvio. Tomislav je priznao kako bi ipak više volio da je u dvoboju pobijedila Andrijana. ''Mislim da je ipak to bilo malo previše za očekivat'' dodao je.

Dok se na tajnoj lokaciji vodila borba za opstanak, na imanju farmeri su lagodno uživali u danu i radovima. Glavna tema razgovora bila je Dora i njezini vranci koje je čuvala kod sebe, a što misli o njoj, Saša je otkrio i Josipu. Dok su radili na zadatku, Saša mu je kazao da je se pripazi da ga ne pokuša zeznuti. ''Ja znam da Dora manipulira i dopuštam joj da me može manipulirati na neke načine'' zaintrigirao je Josip, a Saša je zaključio kako će Dora prijeći preko svega samo da bi došla do glavne nagrade. ''Josip ima neke emocije prema Dori koje su malo više od prijateljskih'' ustvrdio je Saša, a Josip je svima razriješio misterij: ''Dora mi je ovdje najprivlačnija od svih žena i ja sam to njoj priznao jedne pijane noći i došli smo na to da između nas može biti samo prijateljstvo i ništa više!''



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju