Sudjelujte u anketi i izaberite trenutak tjedna.

1. SILVIO POSTAO PRVI DUELIST

Nakon što je Zdenka postala gazdarica, farmeri su pokušavali dokučiti koga bi mogla odabrati za prvog duelista, a kada je došao taj trenutak te je Zdenka izabrala Silvija. Njen razlog nasmijao je sve farmere - Silvio je postao duelist jer previše jede!



2. ZDENKA NIJE ZADOVOLJNA MAJINIM PONAŠANJEM

A da farmeri  nisu bili zadovoljni tempom rada koje je Zdenka nametala cijelo vrijeme, pokazala je Maja koja je prva ''puknula'' i tome odlučila stati na kraj. Naravno, Zdenka nije bila zadovoljna njenim ponašanjem. 



3. SILVIO O DRUGOM DUELISTU

Odmah nakon što je postao prvi duelist, Silvio nije mogao sakriti razočaranje. No, ipak je bio spreman i znao je s kime bi u dvoboj. 



4. NEVIĐENA SVAĐA NA FARMI

Zdenkino vođenje Farme utjecalo je na brojne svađe i tenzije koje su se osjećale cijeli tjedan. Osim Maje, Josip je također imao potrebu kazati gazdarici kako se osjeća, a to je dovelo do neviđene svađe koja je zasigurno obilježila Zdenkino gazdovanje. 



5. ZDENKA PROMIJENILA ODLUKU

Iako je, kako je kazala, Silvija odabrala jer po njoj najmanje radi, Zdenka je ipak odlučila promijeniti svoju odluku i umjesto njega, za prvog duelista odabrati Josipa. Svemu tome kumovala je velika svađa među farmerima u kojoj je Josip iskazao oštar stav prema gazdarici.



Izaberite trenutak tjedna:

glasova:



Nakon što je postao prvi duelist, Josip je izabrao suparnika u dvoboju, a odlučio je da će to biti Andrijana. Kakav dvoboj očekuje Andrijanu i Josipa te tko će iz njega izaći kao pobjednik, a tko kao gubitnik, ne propustite doznati već u idućoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.







 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju