Ne propustite spektakularnu

U večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina' vidjet ćemo ljutu borbu dvojice farmera, Juke i Bruna, te doznati tko će od njih na kraju slaviti, a tko će napustiti Farmu. 

Kako kaže, Juka je za arenu spreman. Smatra kako će pobijediti Bruna, a čini se kako ga ništa ne može poljuljati u toj zamisli. ''Nemam nikakve taktike osim da dam sve od sebe, da polomim sve pred sobom, do zadnje kapi energije ću uložiti u tu borbu. Veliku glad imam za pobjedom i smatra osobnim neuspjehom ako ispadnem danas. Spreman sam za rat, za borbu danas i uzeti ono što mi pripada'' odlučan je Juka, kojemu većina farmera pruža podršku. ''Definitivno Juka i ja imamo taj zajednički moment i osim toga lavlje srce nas također jako zbližava'' kazala je Maja koja jedva čeka dvoboj. No, s mogućnošću da bi Juka mogao napustiti Farmu nikako se ne može pomiriti Prince. ''Ako Juka napusti Farmu, moguće je da mi se srce slomi, bit će mi loše jako. Ja njega volim i vidim da se još može boriti'' kazao je Prince te dodao da je on spreman izaći s Farme umjesto njega.

 

Za razliku od Juke, Bruno pak ima drugačiji pristup dvoboju. Borit će se za pobjedu, no sve vidi kroz zezanciju, pa tako on i Dubravko vrijeme pred dvoboj provode u šali. ''Njih dvojica su definitivno jedan duh i jedno tijelo. Jedan potpuno svoj svijet neovisan o bilo čijem drugom i oni to žive'' zaključila je Maja.

 

Tko će od ove dvojice farmera pobijediti u dvoboju, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa ''Farma More i Maslina'. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju