Za povratak na Farmu borit će se sa Zdenkom.

Nakon potpunog raspada sistema na imanju, farmeri su se malo oraspoložili u areni. Borba se odvijala između Dore i Zdenke, a kao pobjednica iz nje izašla je Dora. Dvije duelistice imale su lančani pojas oko struka te su se trebale provlačiti kroz drvenu konstrukciju svoje protivnice na što teži i kompliciraniji način, nakon čega su se trebale zamijeniti. Cilj igre bio je otpetljati lanac čim brže, a uspješnija u tome bila je Dora. ''Meni je ovdje bilo lijepo. Bilo mi je teško, a ako je netko rekao da mu je bilo lako, zna se onda zašto mu je bilo lako. Mislim da će moja djeca biti ponosni na mene'' izjavila je Zdenka te naglasila kako je ona ozbiljno shvatila sudjelovanje u showu te kako je radila i pokazala da zna raditi.



Zdenka je bila jako emotivna, a čak nije mogla ni suspregnuti suze. Frano joj je potom kazao da ukoliko stvarno želi ostati na farmi, dobit će još jednu priliku da se izbori za to. ''Vrijeme je da vam nešto otkrijemo, jednu veliku i dobro čuvanu tajnu. Svo ovo vrijeme niste bili sami na farmi'' poručila je Mia farmerima te potom pozvala Tomislava i Silvija da im se pridruže koji su izazvali opće iznenađene na licima farmera.



Što je točno značila misteriozna poruka 2+1-2=1 koju su Tomislav i Silvio prethodno dobili, ostaje nam za doznati, kao i što ih čeka u areni te tko će se od njih vratiti na farmu. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju