Mario je voditeljsku palicu preuzeo s velikim oduševljenjem.

Nakon nešto više od dva mjeseca, show 'Farma More i Maslina' približava se svojoj završnici, a u posljednjim dvobojima do velikog finala farmere će voditi Mario Mlinarić.

''Svoj boravak i sudjelovanje na Farmi prije 11 godina pamtim kao vrlo pozitivno iskustvo kojeg se uvijek rado prisjetim, stoga sam i ovu ulogu voditelja prihvatio kao još jedan izazov - zabavan, ali i zahtjevan zadatak. Ovogodišnja Farma mi se čini još dinamičnijom nego što je bila kada sam ja bio jedan od sudionika. Lokacija na moru ima posebnu čar, a ovogodišnji farmeri su zaista zanimljiva i specifična družina. Gledatelje očekuje još jedno uzbudljivo finale najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj'' izjavio je Mario Mlinarić.

S velikim oduševljenjem Mario je preuzeo voditeljsku palicu te odmah po dolasku farmerima poručio da maksimalno uživaju u svim trenucima na farmi jer je sudjelovanje u showu neprocjenjivo iskustvo koje im se možda više nikada neće ponoviti. Marija javnost pamti i kao pobjednika druge sezone Farme, a gledatelji su ga pratili i u petoj sezoni kada je u show ušao na tjedan dana – kao kondicijski trener farmerima.



Svojim iskustvom i znanjem Mario će voditi farmere u predstojećim dvobojima pred finale, a obzirom na brojne nesuglasice i konflikte koje prate farmere, bit će zanimljivo vidjeti kako će potaknuti dijalog među članovima zajednice kako bi se riješili gorući problemi i nesporazumi.

Idućeg tjedna gledatelji će doznati i tko će od farmera postati finalist, a tko će to biti, ne propustite doznati!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju