Saznaje što vas očekuje u večerašnjoj epizodi!

Obzirom da gazdu ili gazdaricu za naredni tjedan postavlja ispali farmer, a Jani je svojevoljno napustio Farmu te je tako diskvalificiran, novi gazda ili gazdarica birat će se kroz natjecateljsku igru. Mia je posjetila farmere i kazala im kako će se za početak svi morati skinuti u kupaće kostime jer ih čeka plivanje.



Dok su svi farmeri pohitali se presvući u svoje kupaće, Marina je žustro odbila sudjelovati. ''Ispod nekih kriterija neću ići! Ne mogu ja to!'' odbila je prevući se u kupaći kostim. Mia će ju potom pokušati nagovoriti, no Marina i daje ostaje kod svojih stavova: ''Nije da mi se neda, jer onda ne bih došla tu, nego neću. Jednostavno ne mogu, ne želim. Neću se skidati u kostim pred kamerama. Ne mogu ja 45 godina baciti samo tako'' zaključila je Marina.



Hoće li se Marina ipak predomisliti te pridružiti ostatku ekipe u borbi za tron, otkrit ćemo u večerašnjoj emisiji. Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji:



''Prije imenovanja novog gazde ili gazdarice, atmosfera je takva da još uvijek nismo ni svjesni da se to sada treba dogoditi. Od samog početka vidim Juku kao gazdu'' komentirao je Silvio, a Maja je dodala da će joj biti izazov tko god da bude novi gazda Farme. ''Ja gledam na to da tko god da bude novi gazda, da nađemo zajednički jezik, dobar ritam, dobru energiju'' zaključila je.

Kakva igra očekuje farmere te tko će se od njih okititi laskavom titulom gazde Farme, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju