Za njih je igra gotova!

Tajni farmeri dobili su Mijino pismo u kojemu je pisalo da spakiraju sve svoje stvari i spreme se, ne znajući što im slijedi.

''Sigurno nas očekuje neka borba. Uvijek se Mia pojavi kad je duel ili neko izbacivanje, tako da, da Mia donosi nesreću'' zaključio je Josip. Nakon nekog vremena Mia je došla na farmu i kazala im kako je pred njima dvoboj, a tko će od njih nastaviti borbu za pola milijuna kuna, a tko napustiti show ovisi o samoj sreći. Pred četvero tajnih farmera bio je zadatak na mreži otključati čim više lokota s ključevima koji su se nalazili u košarici. Nakon 5 minuta najviše lokota imao je Silvio, dok su Tomislav i Josip imali jednak broj – sedam te se igra nastavila sve dok netko od njih, uključujući i Maju koja je imala znatno manji broj lokota, ne skupi ih osam Sretniji među njima bio je Tomislav te se tako plasirao u daljnje natjecanje, a show je za Maju i Josipa završio. ''Sve apsolutno što se događa u mom životu ja ubacim u blender svoje duše, smiksam i pretvorim u ljubav i u tome sam dosta dobra i sve što imam, što sa uzela i iskusila tu ide i dalje sa mnom i pretvorit će se u glazbu, u smijeh, u pokret, u ples, u vatru'' komentirala je Maja po izlasku, a Josip je poručio: ''Malo jesam tužan. Volio bih se vratiti na farmu, volio bih ostati do kraja, boriti se za tih pola milijuna, ali eto, sreća je odigrala svoje i tu sam izgubio i to je to.''



Dok se na tajnoj lokacija odigravala borba za opstanak, na imanju gazdarica Katarina dalje vodi borbu sa Zdenkom koja ju je klasificirala kao neradnicu koja se provlači do finala. Na farmu je stigao trgovački te je Katarina sa sobom u nabavku povela Princea, no kada su se vratili shvatili su da su zaboravili uzeti ključnu stvar – ocat, bez kojega neće moći raditi sir. ''Katarina je loša gazdarica, jer se nije kupilo sve što je trebalo'' zaključila je Zdenka, a Dora je kazala kako je tek sada primijetila da Zdenka voli podbadati Katarinu. ''Katarina se osjeća podcijenjeno od strane Zdenke i ne samo da se osjeća već to i doživljava zbog tih podbadanja i komentara'' rekla je Dora.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju