Burno na odabiru drugog duelista.

Na farmu je stigla voditeljica Mia Kovačić i uslijedio je izbor duelista, a o njemu su ponovno odlučivali svi farmeri dijeljenjem kamenčića. Iako su velik broj kamenčića skupili i Katarina i Saša, najviše njih skupio je ipak Josip te tako postao drugi duelist koji će se u areni boriti s Dorom.



Kao jedan od glavnih argumenata zašto baš njemu daju kamen, farmeri su navodili Josipovo deranje i bijes kada mu je nestala kapa. Saša je komentirao da ne može vjerovati da mu je jedna kapa važnija od ljudi. ''Očito živim s lopovima jer moja kapica nije mogla odšetati sama i staviti se među Zdenkine stvari. Ja njima smetam da oni dođu do svog cilja i podijele glavnu nagradu'' objasnio je Josip te se osvrnuo i na Stjepanov kamen koji je upravo njega odlučio za duelista: ''Od Stjepana sam dobio kamen s istim argumentom kao i prošli put i zato ja vjerujem da je to sve dogovor. Mislim da je on jedan od Majinih pijuna.''

Dora kaže kako nije iznenađena što su farmeri odabrali Josipa za drugog duelista te smatra kako su se ipak malo preračunali. ''Nije mi drago što je Josip drugi duelist i što moram s njim ići u borbu, samo ne znam da li su drugi svjesni da su si time odredili gazdu unaprijed i ne znam da li su svjesni da se netko od nas sigurno vraća na farmu. Praktički su sami sebi zabili nož u leđa. Za njih bi bilo bolje da im se Joža vrati nego ja'' komentirala je Dora.



Josipu je također žao što će se u dvoboju za ostanak a farmi morati boriti upravo s Dorom, a ukoliko pobijedi u dvoboju, već ima plan za nastavak borbe na farmi. ''Ako se ja vratim, znam da će im moje gazdinstvo biti na stolu, ali znam da ću imati jedan tjedan u kojem ću im moći svašta prirediti. U slučaju da se vratim kao gazda, trudit ću se osvetiti Doru, kao što bi ona osvetila mene'' odlučan je Josip.



No, osim prijateljstva, Josip je otkrio još nešto o svom odnosu s Dorom. ''Ona mi je jako simpatična i jako napeta od prvog dana i to svi znaju na farmi'' otkrio je Josip te zaključio: ''Dora ima svoj izbor dečka i ja se ne uklapam u to, ali definitivno nemam ni ja nešto što bih mogao ponuditi, a da bi Dora bila sretna''

Tko će biti sretan nakon dvoboja, ne propustite doznati u idućoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju