Silvio se nada kako će gazdarica ipak promijeniti svoje mišljenje...

Kako se vrijeme odabra dugog duelista bliži, Silvio je na teškim mukama. Potajno se nada kako će gazdarica Zdenka ipak promijeniti svoje mišljenje te za prvog duelista odabrati nekog drugog farmera, a smatra kako mu je u tome i pomogao razgovor s njom od prethodnog dana.



No, ukoliko se to i ne dogodi, kaže Silvio, za dvoboj će se mentalno pripremiti. ''Ići ću na najslabiju kariku na farmi. Po meni je to Stipe i iskreno, niti ima snage i izdržljivosti, vještine isto tako nema, on je jednostavno kreativna osoba koja možda ima neka znanja, ali opet, nije učio stvari iz praktikuma'' otkrio je Silvio te kazao kako bi ga u tom slučaju farmeri 'mrzili' i proglasili ga slabićem.



Hoće li Zdenka promijeniti svoju odluku, muči i druge farmere, a Josip je uvjeren kako će to upravo on biti. ''Zdenka tvrdi da ja ništa ne radim, da je pecanje lako, da samo sjedim i gledam, a mislim da ne bi izdržala ni šest sati sjediti na ovih 35 stupnjeva'' kazao je Josip.



Hoće li Zdenka promijeniti svoju odluku, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju