''Pun dvor kokoši, a oni od mene kupuju jaja, kao da žive u centru Zagreba, a ne ovdje na farmi!''

S novim danom na farmi za gazdu Princea stigle su i nove nevolje. Po prvi put ove sezone na farmu stiže trgovački putnik, a Prince je sa sobom u opskrbu hrane odlučio povesti Juku.

Kako bi u narednom tjednu mogli uživati u hrani, gazda i Prince morat će pametno obaviti kupnju, a pokušat će trgovačkom putniku ponuditi i dobra koja su sami napravili. ''Jako sam sretan da sam potrošio pare, ali potrošio sam pametno. Dogovorio sam cijene na afrički!'' sretan je bio Prince, no trgovački putnik Mimi primijetio je kako farmeri igraju na emocije. ''Nema toga kod mene, koliko para, toliko muzike'' kazao je i otkrio što ga je iznenadilo: ''Ja njih uopće ne razumijem! Pun dvor kokoši, a oni od mene kupuju jaja, kao da žive u centru Zagreba, a ne ovdje na farmi!''

 

Kako je prošla kupnja te jesu li Juka i gazda Prince, prema njegovim riječima, pametno potrošili novac, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji, a doznat ćemo i koga će Marina odabrati za svog suparnika u dvoboju. ''Ovo gdje mi jesmo je čista igra, igra života. Ne igramo svi jednako. Ja sam shvatila da ju trebam igrati s potpunim povjerenjem prema sebi, a onda i prema drugima, bez ikakve zadrške i kalkulacija jer nas je život naučio ako kalkuliramo, ako se igramo, ako manipuliramo, to nam se trostruko vraća, i to nije dobro'' kazala je Marina.

Maja je rekla kako smatra da će za suparnika u dvoboju odabrati nekoga s kime nije ostvarila prisniji odnos, dok Juka smatra kako će to biti Sanja: ''Osjećam da će Marina danas odabrati Sanju. Osjećam tu energiju. Nema animoziteta otvorenog, nema svađa, ali osjećam neku energiju koja se odbija između njih dvije.''

Tko će postati drugi duelist, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju