Kraj je sve bliže...

Kada je pala noć, finalisti i porota okupili su se za stolom, a dočekala ih je lutija kojoj se svi jako veesele na farmi. U prvom krugu finalisti su ostrugali slatkiše, a potom je uslijedila druga runda zaslađivanja – farmeri su dobili poruke svojih najmilijih. Najprije je Saša otišao pročitati pismo od obitelji, no od suza koje su mu navirale, jedva ga je uspio pročitati. ''Teško mi je bilo čitati, a opet s druge strane lijepo je bilo dobiti poruku podrške i dalo mi je dodatno snagu da izdržim do kraja''.



Snagu za završne borbe Tomislavu je dala video poruka supruge i sinova. ''Rekli su oni meni da sam ja njihov pobjednik još kad sam odlazio, a ja ću se potruditi maksimalno da to i ostvarim u punom smislu riječi i kada budem tamo u areni ću se sjetiti te poruke. Otrčao bih doma najrađe, ali opet, to mi daje puno snage. Rekao sam, sad me pošaljite u arenu i ne može me nitko pobijediti'' kazao je Tomislav gušeći se u suzama.



Princeu je pismo poslala djevojka, a Dori sestra te se ni oni nisu mogli suspregnuti od suza.



''Pomisliš da si na izmaku svojih snaga i hoćeš li do kraja moći biti u fokusu, mislim da je ovo baš ona injekcija snage i motivacije koja je bila potrebna i došla je baš sad u najbolje moguće vrijeme'' kazala je Dora čije su suze najviše iznenadile Tomislava: ''Dora, drago mi je vidjeti te da plačeš, ja sam mislio da to ne možeš!'' poručio joj je.



Osim što je na farmu po posljednji put stigao trgovački putnik, i mentor Jure došao im je također posljednji put zadati tjedni zadatak. Do sada su na farmi gradili, a sada će morati razmontirati sve što su sagradili. Ta zadatak poprilično je ražalostio farmere. ''Puno je muke tu bilo, po onoj žegi raditi, u dva, tri dana dignuti to sve, bilo je tu i padova i sad na kraju kad moramo to rušiti osjećam se čak malo i bez veze'' komentirao je Saša, dok je Maja bila uzbuđena: ''Meni se da pomoći, zašto ne? Rado ću srušiti ona dva suncobrana od trstike na kojima sam ostavila kičmu. Rado ću to zapaliti, srušiti, što treba već!''

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.






Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju