Kod njih nikada nije mirno...

Kako je prethodnog dana na odabiru duelista, Saša svoj kamen dao Dori uz obrazloženje da čuva vrance koje je osvojila te ne da zajednici, na imanju se povela rasprava o Dorinim vrancima koje je dobila u igri imuniteta. ''Oni to zamjeraju, vide to kao Dora je to zadržala za sebe, Dora je sebična i to je sad plodno tlo – nastavi niz s epitetima..'' kazala je Dora, a njezin najžešći kritičar Saša usporedio ju je kao banku u banci. ''To ispada kao da ju se mora moliti za lovu'' rekao je te otkrio Princeu kako je to samo jedan od razloga koje je naveo na odabiru, a ostale, kako kaže, nije zbog mira u kući.

Vidjevši kako je zbog vranaca koje čuva kod sebe farmeri gledaju ispod oka, Dora ih je odlučila dati gazdi Stjepanu. ''Sad kad sam dala vrance, ne očekujem da će to išta promijeniti jer ljudi su ovdje odlučili kako će me gledati i mogu se popeti na trepavice i neće se ništa promijeniti, a niti se ja mislim mijenjati'' odlučna je.



Dok se na imanju vode borbe oko Dorinih vranaca, na tajnoj lokaciji Silvio se priprema za dvoboj koji ga očekuje, a Tomislav i Andrijana ni ne slute što im slijedi. ''Oni od jutra danas apsolutno ništa ne rade, dosađuju se, spavaju, pričaju neke gluposti, ni ne znaju što će biti.'' izjavio je Silvio i dodao: '' Zbog Maje se želim vratiti na farmu. Žao mi je što će jedan od njih danas izletjeti van, ali ovo je ionako samo igra''



Koga će Silvio izabrati u dvoboj te tko od tajnih farmera zauvijek napušta farmu, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina''. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju