Tko je ukrao zelenu kapu???

Dok su farmeri bili u areni, tajni farmeri otišli su u akciju pljačkanja farme. Osim hrane i kokoši koje su uzeli s imanja, odlučili su malo zakuhati odnose na farmi te su sakrili Josipovu kapu među Zdenkine stvari.



''Zdenka i Josip se ne podnose. Josipu je ta kapa sve na svijetu i ja mislim da će to danas biti rasulo na farmi kad shvati da je nestala kapa, a još veće rasulo će biti kada se otkrije da ju je kao maznula Zdenka'' kazala je Andrijana i upravo tako je i bilo.

Shvativši da mu nema kape, Josip je izgubio kontrolu. ''Ta kapa je dio mojih zadnjih tri godine i ja tu kapu imam istetoviranu na nozi. Predstavlja glazbu, moje viđenje na svijet i prvi party na kojem sam bio. Nosim je svugdje u javnosti gdje imam prilike. Ta kapa je dio mene i bez ne ja ne živim'' otkrio je Josip što mu zelena kapa predstavlja, a nekolicina farmera dala se u potragu.



Kako su Andrijana i Tomislav kapu sakrili među Zdnekine stvari, Zdenka ju je pronašla kada se išla spremiti za spavanje. ''Želim da znam tko je dirao moju kapu i tko je namjestio Zdenki, jer koliko god se Zdenka i ja ne voljeli, ovo nije u redu!'' urlao je Josip.



Hoće li farmeri doznati tko je sakrio Josipovu kapu te hoće li otkriti da im nedostaje hrane, ne propustite doznati! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju