Više ne može šutjeti.

Odabir drugog dueliste započeo je u pozitivnom tonu. Marina ja naglasila kako joj to izrazito teško pada, no igra je igra i odlučit će se za nekoga al pari sebi te je odabrala Sanju. ''Ja te biram upravo iz tog razloga, jer si jaka žena, jer si žena koja drži konce u rukama, pod kontrolom, i nedaš mira nikome ovdje i vjerujem da ćemo se ja i ti dobro složiti u areni'' poručila je Marina. Sanja je kazala kako je znala da Marina neće uzeti nekoga od muškaraca u dvoboj. ''Dečki su radna snaga koja mora biti, oni moraju potegnuti jače poslove, žene su tu leteći dio'' dodala je Sanja što je zasmetalo Maji koja se nije libila jasno iskazati svoj stav. Pogledajte što je Maja poručila svima za stolom:

 

Sanja je pak kazala kako je Maja mlada djevojka koja je vesela i zaigrana te kako su one ipak žene s iskustvom i znaju što nose stvari kroz život. ''Ona će doći u naše godine, mi u njezine ne, pa eto, zato mi to gledamo drugačije'' dodala je.

Dora, koju je Maja u raspravi spomenula, također je komentirala Majinu reakciju. Prema njoj, i ona smatra kako su mlade žene podcijenjene, ali smatra kako ipak ne treba sve uzimati k srcu. ''Razumijem Majinu reakciju, ali mislim da ne treba oko toga praviti toliku buku jer stvarno poštovanje se ukazuje. Čak može i biti dobra taktika, zadržimo muškarce jer zašto bih se ja mučila'' kazala je i dodala: ''Ovdje je sve stvar taktike, ja tako sad gledam i taktiziram. Super smo si mi sad tu svi, ali zna se zašto smo mi ovdje, 500 tisuća kuna''.

Nakon što je prošao sastanak, dvije duelistice spakirale su svoje stvari i preselile se u kućice za dueliste. ''Kada sam vodila prve dueliste u kućicu nisam mislila da ću ja biti sljedeća koja će završiti u njoj. Ne vjerujem da će biti neki strah od mene preveliki što se tiče drugih kandidata, ali mislim da će i dalje igrati na igru da me maknu van'' kazala je Sanja koja se nada kako će se iz dvoboja vratiti kao pobjednica, dok je Marina dodala: ''Sve je u Božjim rukama!''

Tko će se od njih dvije vratiti na farmu te hoće li se tenzije među farmericama smanjiti, ne propustite doznati u idućoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju