Faremere očekuje odabir prvog duelista...

 Čini se kako farmeri još uvijek nisu shvatili da obilje koje im je dostupno u vanjskom svijetu ne mogu uživati na farmi. Ana je okupila farmere te ih pokušala osvijestiti da nisu došli u hotel s pet zvjezdica. „Bunar je skoro pa prazan. Da li znate da su životinje na prvom mjestu?“, držala je Ana lekciju farmerima te ih upozorila da pripaze na količine vode koju troše za osobne potrebe. Na što je još Ana upozorila farmere, ostaje nam za vidjeti u večerašnjoj epizodi.

Osamnaestero natjecatelja okupit će se za stolom kako bi svatko podijelio šibicu onoj osobi za koju smatra da bi trebala biti prvi duelist.

Roberto kaže kako se na farmi treba igrati psihologa te sebe vidi kao osobu koja može smirivati tenzije među 18 različitih karaktera koji jako brzo planu. Smatra da je dovoljno psihički jak te da bi zbog toga mogao dosta daleko dogurati. Hoće li Roberto stvarno biti osoba koja će među farmerima smirivati tenzije među farmerima, ostaje nam za vidjeti. 

 

Pogledajte najbolje trenutke jučerašnje epizode:

Hit showa 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju