Josipa: „Ako odeš gledat će nas kao debile!“

Ljubavni par na farmi, Josipa i Goran, strahuju kako je njihov odnos prikazan u vanjskom svijetu.

Obzirom na to, Goran razmišlja da napusti Josipin Gazdinski krevet i vratiti se u svoj, no ona se s time nije složila: „Ako odeš ovih zadnjih dvadeset dana, bit će gore i tebi i meni, gledat će nas kao debile“, prepričavala je Josipa Anti što se zbilo noć ranije.


Ante je pokušao utješiti Josipu rekavši joj da je to Goran želio učiniti zbog nje, te da nema razloga brinuti: „Kad izađeš ako možete nastaviti nastavite, ako ne, ne će te nitko optuživati za ono što si napravila.“

S druge strane, Ante smatra da je on u puno goroj situaciji: „Isto je bilo sa mnom i sa Sarom. To je još gore jer je bilo praktički za jednu noć. A vi ste ovdje super par od početka.“

No, Josipa vidi problem u tome što Goran svojim mislima, prenosi negativnu energiju i na nju: „Sinoć sam mu rekla da mi je svega dosta. Umjesto da bude najbolji tjedan, ja se moram zbog drugih ljudi svađati“,  rekla je Josipa te dodala: „Moj Ante, nisam ja kriva baš za sve!


Što se zbiva između Josipe i Gorana te hoće li njihova ljubav preživjeti show, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju