Lara nakon dvoboja: „Bila mi je čast biti dio ove ekipe, stvarno ste pobjednici!“

Dvadesetdvogodišnja hostesa iz Pušćina, Lara Đunđuš napustila je show, a u dvoboju guranja kola je izgubila, ni više - ni manje, već od svoje starije sestre Sare koju je odabrala za svoju suparnicu.

Probala sam se boriti, ali dobro se osjećam sad kad idem doma. Bila mi je čast biti dio ove ekipe, stvarno ste pobjednici. Hvala što ste me prihvatili takvu kakva jesam!“ kazala je Lara nakon dvoboja sretna što napokon ide svojoj kući.



Na farmi ostavlja sestru, ali i dečka koji se nalazi na Novoj farmi. „Lara je predobra, krhka i nježna, takva i treba biti. Lara, drži se doma, ja ću ostati tu još malo, sve što zaradim, bit će tvoje. Doći ću brzo!“ rekao je Damir u suzama.

Budući da farmer na odlasku postavlja Gazdu za nadolazeći tjedan, Lara je odlučila da će i trećega tjedna dužnost Gazde obnašati Goran. „Nisam razočarana Larinom odlukom za novog Gazdu.“ izjavila je sestra Sara, dok je Goran bio poprilično iznenađen: „Logično mi je bilo da će sestru izabrati. Ovo mi je vjetar u leđa!“

Osim glavnog, eliminacijskog dvoboja, održao se i mini dvoboj za borbu želja. Katica i Damir natjecali su se u jedenju palačinki, a Damir je pokazao da ipak ima veći želudac te je kao nagradu u ovom slatkom izazovu osvojio pizzu i pivo za sve farmere zelene zadruge.



Nakon što je crvena zajednica izgubila jednog svog člana, uslijedila je farmerska zabava u Areni. Što ih očekuje u sljedećem tjednu, ne propustite doznati!

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju