Sluge drugog tjedna su Maja P. i Frane.

Prije samog odabira sluge i sluškinje, Mia je farmerima objavila lošu vijest. Naime, proteklog tjedna farmeri su imali prepirku oko sapuna koji je upao u bunar i zagadio vodu koju piju životinje. Da bi ponovo imali pitku i čistu vodu, bunar će očistiti cisterna, a to će ih koštati 10 dukata. Farmeri su to prihvatili te su s Mijom razgovarali, o predrasudama, o tome koliko vara prvi dojam i o tome čime će se voditi u odabiru sluge i sluškinje. „Najviše međuljudski odnosi. Znači, tko radi nered,tko izaziva svađu, tko se non stop buni da nešto ne valja i prigovara. Prvo budi čovjek, ponavljam. Pomozi ako možeš, a ne ne valja ovo, ne valja ono.“, zaključio je Srećko koji je najveći izazov na farmi.



Za slugu i sluškinju farmeri su odabrali Maju P. i Franu. Naredni tjedan spavat će i jesti odvojeno od ostatka farmera, radit će najteže poslove i poslove koje im zada gazda.

Svoju suzu Maja P. je pustila zbog obitelji te rekla: „To što drugi pričaju mene uopće nije briga. Tu ima dosta dvoličnih osoba i što tračaju. I dalje kažem, slobodno se dogovarajte i tako radite. Slobodno pišite svi. Sve je to dogovor!“. Frane je očekivao da će ga farmeri odabrati za slugu te je dao naslutiti kako će se ponašati kao sluga: „Ovaj današnji gazda...zato ću ja njemu danas napraviti isto kao što je i on meni. Ignorirao je moje naredbe pa ću tako i ja njegove.Pogledajte kako su Frane i Maja P. reagirali nakon što su odabrani za sluge:




Nakon sastanka novoodabrani sluga i sluškinja spakirali su svoje stvari i preselili u svoje odaje, gdje su počeli kalkulirati koga bi farmeri od njih dvoje mogli odabrati za drugog duelista. Frane joj je rekao kako će, ukoliko on ispadne, nju postaviti za gazdaricu. „Sašu ću, da se riješim tog slinavca. Onda ovog žderonju Roberta.“, izrazio je svoju želju Frane koga želi u dvoboju te dodao: „Sve ću ja njih lagano.“



Pogledajte kako je izgledao sastanak na kojem su Maja P. i Frane postali sluge:



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju