Dok neke ljude čašica vina udari na veselje, neki postanu emotivni pa puste i pokoju suzu.

Stigao je i taj dan. Svoje proizvode koje su protekloga tjedna farmeri marljivo pripremali sada su mogli ponuditi svojim gostima, ali i zaraditi pokoji dukat te napuniti svoju farmersku škrinjicu. Jurica, Anica i Roberto bili su zaduženi za narodnu nošnju.„Cijenim folklorne vrijednosti i tradiciju. Sviđaju mi se nošnje...Stvarno sam počašćen što sam dio ovoga.“, rekao je Jurica. Anica je usporedila pojam današnjeg i nekadašnjeg seksipila te rekla: „S ovakvim narodnim nošnjama se može osjećati sexy jer što si više podsukanja stavio, time si dobivao više i na bokovima što je tada bilo poželjno. Stezao si se u struku i samim time su ti i grudi bile više izražajnije.“, rekla je Anica te dodala: „Nije važno imate li duge ili kratke noge, jer se u principu to, ispod svega ovoga, ne vidi.“. No, mentor Joža za farmere u nardonoj nošnji nije imao dobru vijest. Naime, konjijada koja se trebala održati i na kojoj su trebali prisustvovati Anica, Jurica i Matea otkazana je zbog kiše.

Mia i Drele, zajedno s gostima, pjesmom su kročili na vrata farme. Jurica i Roberto odveli su goste u mlin te im objasnili što u njemu proizvode. Na štandu su farmeri izložili svoju ponudu. Na štandu se tako našao pekez, licitarska srca, zimnica, pir, brašno i otale farmerske rukotvorine. Održano je i natjecanje za najljepšeg farmera, odnosno farmerice. Farmerskom pistom prošetale su se tako Kristina, Maja i Matea, a za Miss Farme ocjenjivački sud odabrao je Mateu. Za titulu najljepšeg farmera borili su se Jasmin, Saša i Roberto, a farmerska lenta ukrasila je Sašu. Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat.Dok su se ostali farmeri zabavljali uz svirače i goste, Maja se povukla u sobu i zaplakala. Ubrzo za njom došli su Jasmin i Kristina. „Fali mi obitelj.“, objašnjavala im je Maja dok ju je Kristina tješila: „To ti je sad malo...trenutno...Malo si popila i onda emocije...To je normalno.“. Maja je i dalje bila neutješna. Njezin emotivni trenutak pogledajte u videu: 
Pogledajte kako su se farmeri snašli u narodnim nošnjama: 
Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju