Josipa: „Ona hlapi cijeli dan kao mineralna!“

Jedan od osnovnih pokretača Farme odnosi se na rad, a kako bi farmerska zajednica funkcionirala i napredovala, svi farmeri moraju zajedničkim snagama obavljati zadatke i farmerske poslove. Međutim, neki farmeri daju veći doprinos od drugih, a to je primijetila i Josipa ogorčena Barbarinim neradom.

Svoje frustracije i bijes izbacila je pred Damirom i Kristijanom. „Mene boli briga, ali Barbara danas hlapi kao mineralna!“ rekla je Gazdi Damiru, a potom je poručila i Kristijanu: „Ja sam rekla Kiki, mene ne zanima u kakvom ste vi odnosu, ne volim kad mi netko tako, pa reci mi u lice takav si kakav si, a ne kupiti poene na takav način. I onda kada Tomo dođe, kao neće ona ništa radit, ma što neće, neka ide onda kući!

Dok Kristijan nije želio ništa komentirati, Damir se složio s Josipom i dodao kako je i on primijetio da se Barbara samo prešetava po farmi, a ništa ne radi. „Ona neće ovo, ona neće ono, spora je, sve joj je ma lagano ćemo“, dodao je Damir.


Josipa je još nadodala kako ju posebno ljuti to što unatoč tome što na ploči piše da je pranje suđa ovoga tjedna Barbarin posao, Barbara ne posvećuje tome veliku pažnju. „Ona nije dva-tri puta oprala suđe! Nije nikada sjela na ovaj pod i oprala, što sam joj ja rekla, ne pereš ti taj pod!“ ogorčeno će Josipa.


Nakon što se smirila, Josipa je otkrila Damiru i Kristijanu kako Gordana smatra jako dobrom i neiskvarenom osobom. „On i Goran neke tenzije, ma daj kakve vi imate tenzije, što je vama? Ovaj će ovoga, onaj ovoga, ma dajte, što je vama?“ osvrnula se na tenzije između njega i Gorana, a Damir je zaključio: „Gordanu samo treba dati malo klope fine i on je super! Rekao mi je: Damir, ti meni samo pusti da se najedem i ja ću ti sve napravit!

 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju