Josipa se odlučila boriti do kraja!

Iako se već oprostila od svojih najbližih farmera, planirajući za svog suparnika u dvoboju izabrati Gorana kako bi postao Gazda farme, Josipa se predomislila i u posljednji trenutak odlučila se boriti do kraja. Za dvoboj je odabrala Kristijana i pobijedila ga u dvoboju snage, kategoriji pila.


Osjećam se tužno, ali uskoro se vidimo!“, izjavio je Kristijan, kojemu je za dlaku pobjegla pobjeda te prije no što je napustio Arenu, poručio je farmerima: „Bilo mi je lijepo s vama, nadam se da je i vama bilo lijepo sa mnom. Držite se, nemojte se svađati, neka bolji pobijedi i Gordane, ti si moj favorit! Do kraja!


Kristijanov odlazak najteže je pao Gordanu, koji se nije mogao suzdržati a da ne pusti suzu. „Kiki je čovjek kojeg samo treba tražiti na ovom svijetu!“, kazao je Gordan.


Premda je kaže, bila 50-50 posto u vezi svog odlaska, odnosno ostanka na farmi, Josipinoj sreći nakon pobjede nije bilo kraja. „Gotov si!“ bile su njezine prve riječi koje je uputila Tomislavu, a kao nova Gazdarica već je donijela i prve odluke. „Ja ću ti zabraniti prilaz svim životinjama, samo ćeš sedam dana piliti drva na farmi! Nisi podoban da vodiš brigu o životinjama!“ poručila je Josipa Tomislavu, a za svoju Gospodu odabrala je Antu kojeg je zadužila za zabavu na farmi te Gorana koji će nadgledati sve poslove.

Sretna sam, ne mogu opisati ovo riječima, mislim da se sve ovo vidi. Ante ima rođendan, Goran je pobijedio u mini dvoboju, ja sam pobijedila. Bila je ravnopravna borba. Meni je drago što sam izabrala Kikija, ne zato što sam pobijedila, već ovo je bila danas igra sa srcem, sa ljubavlju, nije bilo nikakvih noževa, bila je jednostavno želja i žudnja tko će ostati“, rekla je nova Gazdarica farme, Josipa.


U ovotjednom mini dvoboju za ostvarenje želja borili su se Damir i Goran. Pred njima se našla drvena konstrukcija na kojoj su visjele po tri jabuke za Gorana i po tri za Damira. Zadatak im je bio da se bez pomaganja rukama, popnu na sijeno i grizu jabuku dok je ne pojedu. Obzirom da su jabuke letjele na sve strane zadatak im nije bio lagan. Dok je Goran pronašao taktiku koja je funkcionirala, Damir je pokušavao te u konačnici odustao. Time je Goranu donio pobjedu i sebe uskratio za novu frizuru. Iako mu je Ante sugerirao da proba Goranovu taktiku, Damir je to odbio: „On je tu jabuku kljucao i zubima je grickao. Međutim ja imam navlaku na zubu i nisam htio da mi se nešto dogodi zubu, ali mislim da to nije vrijedno toga.

Pobjednik je za nagradu dobio pisma: „Dobio sam pismo od doma, od kuma i od prijatelja. Ne da sam sretan, nego sam presretan“, rekao je Goran i dodao: „U svakom pismu me podržavaju, nitko mi nije rekao ništa ružno, negativno nego da budem takav lud, da se zezam i da se ne obazirem tko što laje o meni.

Što farmere očekuje u narednom, trinaestom tjednu te kakva će Gazdarica biti Josipa, ne propustite doznati!

 Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju