Nakon što je cijeli dan provela u kući čisteći, Jasmini je prekipjelo.

Pozvala je novog Gazdu Antu koji je sjedio na ogradi da dođe u kuću kako bi mu rekla da netko treba oprati suđe, no on se izderao na nju. Bijesna i iziritirana, Jasmina je otrčala u sobu i počela pakirati svoje stvari u namjeri da iste sekunde napušta show. Međutim, Goran, Tomislav i Gordan uspjeli su je smiriti i odgovoriti od odlaska. 'Nisam ja ničija kućna pomoćnica! Da se nije niti jedna udostojila pitati me je li mi treba pomoći? Pogledajte mi ruke! Nemojte me više gaziti!', kazala im je Jasmina i istrčala van gdje se okomila na Saru: 'Ljigo jedna žuta odvratna! Svađaš ovdje sve, tračaš tu po ogradi, pljuješ i daj više sjaši!', urlala je na nju Jasmina dok ju je Gazda Goran pokušao nadjačati kako bi prekinuo svađu.


'Poanta cijele priče je Sara jer ta žena otkad je došla ovdje samo kuha po ogradi, kuha s ljudima, trača i mi to sve čujemo i meni je danas jednostavno prekuhalo zbog nje. Žena stvarno ništa pod milim Bogom ne radi!', izjavila je Jasmina nakon što se smirila.



Iako se Gazda obrušio na Jasminu, kasnije je priznao kako je donekle bila u pravu. 'Ja sam tu koji određuje i koji vidi sve, to je prva stvar. Znači, ja vidim da Sara nije te neke stvari obavila, a Jasmina je mogla meni doći i reći: gle Sara ništa nije radila, je li joj ti možeš reći.', objasnio je Ante i dodao: 'Želi biti u centru pažnje, dva dana je ok, baš super, a treći dan jednostavno poludi, ne znam zbog čega.'


Mentor Joža
posjetio je farmere s majstorom Markom koji im je za četvrti tjedni zadatak zadao da naprave kukuruzar. No, prije nego što je Mentor pošao u obilazak farmi, kratko se osvrnuo na odnose u farmi gdje je posebno izgrdio zelenu zajednicu.

'Vi ste me jako ražalostili kao zajednica koji ste bili na ovoj novoj farmi. Niste dobro vodili farmu, a zapitajte se zašto ste došli tu gdje ste došli. Da li vas je sinoć boljelo kada vam je čovjek od 66 godina, koji nosi farmu plakao? Jeste li se zapitali poslije zašto je taj Domi plakao? Tebe Josipa moram spomenuti, nemoj da izgoriš na toj farmi. Međuljudski odnosi su vam na nuli i zato ste tu.' poručio im je Joža, a crvenoj zajednici je kazao da su nagrađeni prelaskom na modernu farmu upravo iz tog razloga što su se ponašali kao prava zajednica.

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju