Tenzije na farmi su na vrhuncu, a obje zajednice došle su do usijavanja, stoga je voditelj ovotjednog obiteljskog sastanka imao posebnu mirotvornu ulogu.

Budući da su međuljudski odnosi pali na niske grane zahtijevao je od farmera, a kasnije i od Gazda obiju zajednica, da si pruže ruku pomirenja. Upozorio ih je na pravila Farme i na to da će se svako kršenje, kao i do sada, strogo sankcionirati. Kao i svakog utorka, birale su se sluge, a ovoga puta Gordan po prvi put od početka showa nije bio izabran za slugu. Na Staroj farmi ta uloga ovoga tjedna pripala je Barbari i Kristijanu, a na Novoj Jasmini i Anti. 'Ja sam vrlo zadovoljna što je Ante ovdje došao, jer Ante ima očito neke namjere, a meni to ne smeta. Moja psiha je istrenirana ova četiri dana.', komentirala je Jasmina Antu za slugu.Dalia, koja je u show ušla da podrži oca Darka i doživi farmerski život, u nekoliko navrata govorila je da farma nije mjesto za nju, počevši od mirisa pa sve do međuljudskih odnosa, napustila je farmu nakon sastanka. 'Ja se ne osjećam ovdje dobro. Nije mi ugodno slušati po cijeli dan izrugivanja, podbacivanja i ne mogu to trpjeti ni podržavati ni biti prisutna', izjavila je napuštajući farmu sretna što se vraća svom zaručniku, ali obogaćena za još jedno iskustvo.Osim Dalije, Dušan je sa sobom s farme poveo i Sarine pse. Naime, uz sva najbolja očekivanja, ova dva staforda ipak se nisu uspjeli adaptirati na životinje na farmi i prostor. Iako svjesna da je za njih i ostale životinje najbolje da ih se odvede s farme, Sari je odlazak njezinih ljubimaca jako teško pao. 'Blacky je trenutno bolestan, on ima alergiju, on mora van, ona mora kod veterinara, Lara ga neće moći voditi kod veterinara. Njima je trenutno ovdje stres i zato dobivaju alergiju i zato su bolesni jer su vezani i imaju jako malo slobode', rekla je Sara pustivši suzu.Plakalo se i na drugoj farmi, a ovoga puta u pitanju je bila Barbara koju je Gazda Darko optužio da sve informacije iz njihove kuće prenosi crvenoj zajednici. 'Želim vas naučiti da budete čvrsti ljudi. Radim to na način ako me otac naučio!', poručio joj je Darko. Izuzev toga, Jasmina i Dalia su joj otkrile neke stvari koje su je jako pogodile, a tiču se njezine ljubavi s druge strane ograde, Tomislava. 'Ti mu tu podilaziš seljačini! Vidjet ćeš sve kada izađeš!',  kazala joj je Jasmina otkrivši kako se Tomislav upucavao i njoj i Sari, a oblijetao je i Daliju. Barbara je ostala zatečena obzirom da joj je Tomislav priznao kako mu se sviđa i rekao joj da je ona cura za brak. Tko od ovih farmera govori istinu te jesu li Tomislavove namjere iskrene ili ne, otkrit ćemo u narednim epizodama.


Osim na službenoj stranici Farme, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju