Na obiteljskom sastanku farmeri su birali prvog duelistu. Tako je Goran, s više šibica, postao prvi duelist, a Gordan i Tomislav su mu odmah poručili da ga očekuju u dvoboju.

Nije me iznenadilo to što sam izabran za prvog dualistu, Ante ipak priča s njima, a zna se kakvo je moje mišljenje o njima, nikakvo.“ kazao je Goran. Tko je dobio imunitet, tek ćemo doznati, no Goran ga kaže, ne očekuje. „Nisam ni u jednom trenutku mislio da ću dobiti imunitet. Kada sam išao rekao sam svim svojima ne trošite pare na pozive, ovo je neki moj hir, nije potrebno, tako da ja nikad ne računam na taj imunitet.“ objasnio je.



Obzirom da su zbog učenja farmeri zapostavili farmu, Mia im je iznijela novo pravilo – do finalnog tjedna ne može se birati dvoboj umova. „Tomo uči već par dana jer misli samo na znanje, a sad je znanje ukinuto, pa se malo prepao.“ komentirao je Goran i dodao: „Normalno da želim ostati na farmi i doći do kraja. Vidjet ćemo ujutro kad se probudim, što ću, koga ću, hoću li se boriti ili izabrati nekoga svoga, ili ja ili Ante, tko postane Gazda pa da smo osigurani do kraja.



Nakon što su nominacije završile, veselju na Novoj farmi nije bilo kraja. „Ode Jelenko pa-pa! Gorit će Arena!“ vikao je Tomislav sav sretan što je njegov ljuti protivnik Goran postao prvi duelist. Damir je kazao kako bi najviše volio da Tomislav dobije imunitet kako bi Goran birao u dvoboj Gordana koji bi ga izbacio. „Ako on mene izabere, on gubi sto posto!“ poručio je Gordan.

 


Ante i Josipa pomogli su Goranu spakirati stvari i preseliti ga u kućicu za dueliste, a Ante mu je ponudio jednu soluciju. „Ako ti dođe, što vjerojatno znamo da će doći do onoga, između mene i Gordana, možeš slobodno mene izabrati, ja ti se neću ljutit. Ja sam razumna osoba!“ rekao mu je Ante, a Goran mu je odgovorio: „Rađe izabrat tebe pa da je jedan u finalu, jer ako ja izaberem Gordana ja letim, ti letiš idući tjedan. Nebitno tko će, borimo se, ako ne budem mogao Tomu. Ne vjerujem da ćeš puštati, ni ti ni ja. Izaberi što misliš da ti je najbolje.“Za koga će se Goran odlučiti, ostaje nam vidjeti.




U večernjim satima posjetila ih je pjevačka skupina 'Sinovi atara' koji su farmerima zasvirali i zapjevali slavonski bećarac te im dali za zadatak da do idućeg Sajma probaju osmisliti čim više stihova bećarca u kojima će opjevati svoje farmere. „Sad će počet rat bećarcima na farmi jer tu je uzajamno podbadanje i tako će se ljudi u nekim stihovima naći da bi izrugali jedni druge.“ kazala je Josipa, a Tomislav je odlučio da će odsad bećarcima provocirati farmere.




Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju