Tomislav: „Nisam došao u crkvu, došao sam u reality show i imam pravo ovdje raditi show!“

Farmeri su i ovoga tjedna dobili zeleni certifikat, ali i dobili su oštre osude od Mentora Jože. Ono što je presudilo da dobiju certifikat jest rad kojemu su se posvetili, dok su se kritike odnosile na njihove međuljudske odnose. Upravo zbog toga, trženje na Sajmu Josipi i Ankici nije išlo od ruke, pa su uspjele zaraditi svega 96 dukata.

Nakon što su se vratile i prezentirale farmerima sve što su prodale i kupile, Gazdarica Josipa poslala im je jasnu poruku: „Provociranja više nema, znači sljedeće provociranje – žuti karton, ili crveni, izbacivanje iz showa!“ Tomislav se jedini nije složio s njom.


Dok su Gazdarica i Ankica bile na Sajmu, farmere je posjetila gospođa koja im je objasnila kako se prave šibe za Svetog Nikolu. O šibama, značenju blagdana i izradi slušali su Ante i Goran. Kako im je išao postupak izrade šiba i tko je to na Farmi zaslužio šibu, možeš pogledati OVDJE.

 
Predvečer su se farmeri okupili na Staroj farmi te su zaigrali igru u kojoj su na papirić anonimno morali napisati što misle dobro o svakom farmeru i što mu žele u životu. Ovoga puta nije bilo ružnih riječi te su svi međusobno zaželjeli si lijepe stvari.

U tom trenutku, glazbu koja je svirala prekinule su poruke podrške i pozdrava koje su farmerima poslale njihove obitelji. Emocije je bilo teško sakriti, a neki su farmeri čak i zaplakali. „Danas je definitivno jedan od mojih boljih dana na farmi. Dobila sam od moje mame pozdrav. Puni smo emocija, znam da su uz mene i to mi je najbitnije i meni je dovoljna samo jedna rečenica. Ako sam ja sretna i oni su sretni“, kazala je Gazdarica Josipa kojoj je tople riječi uputila majka te je dodala: „Drago mi je što su na mojoj strani u bilo koje vrijeme i još će mi biti draže kad ih vidim nakon toliko vremena, kad se probude stari osjećaji, da popijem kavu s mojom mamom, to će mi biti najljepše jutro. Lijepo je čuti njezin glas, mislim da ću večeras zaspati jako, jako dobro.


Tomislavu je poruku podrške poslao mlađi brat, kojeg Tomislav često spominje i to koliko mu nedostaje. „Kad sam čuo da je on, noge su mi se odsjekle. Kad sam glas čuo koji nisam tri mjeseca. Kad sam čuo bratov glas, dao mi je vjetar u leđa“, izjavio je Tomislav i zaključio: „Sad moj brat sto posto govori: Idi, uništi ih, igraj svoju igru. On na taj način navija sad za mene. Ne samo on, nego i neki moji prijatelji vani. Možda i neko iz moje familije, a pretpostavljam i tko, podržavaju me definitivno.
 

Pogledaj što te sve očekuje u današnjoj epizodi.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju