Jasmina željno iščekuje odabir duelista: „Nisu ni svjesni da ja imam potpuno drugi scenarij!“

Zadnji prepravci tjednog zadatka su u tijeku, a koja zadruga će pobijediti, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji. Ovotjedni zadatak bio je izgraditi nastambu za velike životinje te dok su na Novoj farmi u njezinoj izgradnji sudjelovali svi muški farmeri, na Staroj je majstor gradnje i glavni operativac, kao i do sada, bio Darko, a pomagao mu je njegov 'šegrt' Gordan.


Premda Darko nije vidio kako izgleda nastamba njegovih konkurenata, uvjeren je da je njihova bolja i da će pobijediti. „Ove detalje koje sam ja napravio, to oni nema šanse da su napravili, niti to imaju u svojim glavama“, kazao je bez dileme. Međutim, razbjesnio se kada mu je Jasmina rekla na koje mjesto bi trebao staviti najlon na nastambu. „Ona će me učiti? Nisam ja došao iz Abezinije! Ona nije normalna, ona će mene raditi luđakom! Žena blesava!“ ljutit je bio Darko, a kada se smirio, iznio je Gordanu svoj zaključak: „Što se tiče ove tvoje Jasmine, ona je rekla kad smo mi stavljali najlon gore da taj najlon treba biti ispod dasaka. A što misliš da je to rekla? Ja imam osjećaj da su oni njoj rekli: dat ćemo ti duhana, a ti reci njima da najlon stave odozdola.“


U večerašnjoj emisiji vidjet ćemo i tko će postati prvi duelist. Dok se na Staroj farmi ne zabrinjavaju pretjerano oko nominacija, na Novoj farmi su u igri opake kalkulacije, a najspremnija od svih je Jasmina: „Ja zapravo s velikim osmjehom na licu i s radošću danas čekam nominacije, da dobijem sve šibice zato što su oni isplanirali kako će se epizoda dalje odvijati, međutim nisu ni svjesni da ja imam potpuno drugi scenarij“. Koja farma će pobijediti u tjednom zadatku, tko će postati prvi duelist, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!


Osim na službenoj stranici Farme, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju