Iako su svi pretpostavljali da će Darko, kao prvi duelist, uzeti u dvoboj Danielu, kako bi mogla otići svojoj kući i skrbit se za majku, Daniela je ipak odlučila ostati na farmi.

U Areni se Darko našao s Tomislavom, koji je pobijedivši Darka u dvoboju snage, guranje kola, postao novi Gazda farme. 'Jedva čekam da dođem kući. Iza sebe ostavljam prijatelje koje nikad neću zaboraviti. Gordan, Kiki, Ante i Tomislav – to su moja četiri asa', izjavio je Darko napustivši farmu.Čini se kako farmerima neće biti nimalo lako idućeg tjedna s Tomislavom na tronu, a dio farmera već je iskazao svoje nezadovoljstvo. Za Gospodu, koja će boraviti s njim na Novoj farmi postavio je Kristijana koji će ovoga puta nadgledati poslove na farmi te Gordana, koji će biti zadužen za zabavu. 'Spreman sam voditi Farmu. Ljudi koji će mi u tome pomoći su Kiki i Gordan. Što se tiče razmirica koje imamo na ovoj farmi, ja stojim pri onome što sam spominjao, da s njima ne želim više kontakt, bit će samo što se tiče posla, u vezi farme. Posvetit ću se cijeloj farmi, životinjama, želim da Mentor Joža bude zadovoljan.', poručio je novi Gazda Tomislav.

Za kraj devetog tjedna farmeri su podizanjem palca gore ili spuštanjem prema dolje iskazali svoje mišljenje o tome kako je Gazdarica Barbara vodila farmu ovoga tjedna. Svi farmeri podignuli su palac gore, za razliku od Ante koji je jedini iskazao nezadovoljstvo njezinim upravljanjem farme. 'Gazda je tu da vodi sam farmu. Goran je pomagao u većini slučajeva i mislim da se nije najbolje snašla. Ima dar govora, ima potencijala, ali moje mišljenje je da se nije baš najbolje snašla.', objasnio je Ante.

Sad već bivša Gazdarica, Barbara, odlučila je da će se Goran i Gordan boriti za ostvarenje želje u mini dvoboju. Gordan je ostao vjeran svojim starim željama. Prva želja je kao i uvijek bila odojak i pivo, a druga janje i pivo. Njegov protivnik, Goran, za prvu želju izabrao je posjet prijatelja, a ukoliko to nije moguće poželio je hobotnicu ispod peke i vino. U dvoboju su ih dočekale jutene vreće i linija duga dvadesetak metara. 'Ispred vas su dvije vreće, vjerujem da se ovoga natjecanja sjećate još kad ste bili mali.', kazao je Dušan i objasnio pravila – skakati u vreći držeći je rukama i prijeći cilj. Tko ga prvi prijeđe ima pravo na ostvarenje želje. Iako ih je Dušan oboje pohvalio za odličan start, u borbi je s velikom prednosti pobijedio Goran. Gordanu je bilo žao što nije bio dvoboj na snagu jer misli da bi to išlo njemu u korist, ali je ipak junački prihvatio poraz.'Uopće se nisam toliko ni trudio kad sam vidio da je Gordan iza mene. Znači nisam dao sto posto od sebe. Pobijedio sam, sretan sam, dobio sam što sam htio.', izjavio je Goran nakon što mu je Dušan donio želju na pladnju. 'Dobio sam hobotnicu ispod peke s krumpirima. Drago mi je, malo okusa od doma nakon dva mjeseca. Sretan sam. Podijelio sam to sa svojim farmerima.', rekao je Goran koji je osim hobotnice dobio i pismo prijatelja. 'Prijatelj će ti reći gdje si u pravu, gdje nisi. Uz ovo pismo znam da mogu ići do kraja jer me podržavaju u svemu. Znaju kakav sam. Ja sam tip osobe – ako nekog ne volim, ne volim ga do kraja.' , dodao je.


Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju