Damir: 'Ponižava me cijelo vrijeme'!

Najprije su bili ljuti neprijatelji koji su htjeli jedan drugoga izbaciti s farme, kasnije su se pomirili i postali najbolji prijatelji, da bi si opet Damir i Darko pokazali zube. Dok su Gazdarica Barbara i njezina Gospoda bili na Sajmu, farmere je posjetio zanatlija koji je Darku i Damiru pokazao kako se izrađuju metle od svibe, a koje će farmeri morati izraditi i prodavati na sljedećem Sajmu. Darko ni ovoga puta nije propustio pokazati svoje poznavanje izrade metle, što je Damira izbacilo iz takta. „On je pametan, on sve zna! Ja radim, a on mi iz ruke uzima, pusti Damire, to stari lav ovako radi. Pa čekaj malo, pa ja znam to napraviti kao i ti“, požalio se Darko kasnije na sjenici Gordanu i Tomislavu. Vidno potresenom Damiru, Gordan i Tomislav su poručili da se ne nervira te da ga se kloni u tom slučaju. „Ponižava me cijelo vrijeme. Ne želim ga više gledati! Bezobraznik stari!“, zaključio je Damir koji smatra da Darko manipulira zajednicom i da želi biti veliki vođa. „Ja sad ne znam da li se pridružiti jednima ili drugima, sav sam u konfuziji!“ dodao je Damir.


Na Sajam je Gazdarica vodila Kristijana i Gorana, a osim što su od prodaje namirnica zaradili 159 dukata, uspjeli su za 55 dukata prodati i kravu. Kako kaže Gazdarica Barbara, svim farmerima ispunila je želje s namirnicama koje su željeli, ali nije zaboravila ni na sebe.. Naime, farmerima se u ponudi na Sajmu našla i glazbena kutija koja da bi li svirala, farmeri moraju okretati polugu. „Radio kada sam vidjela na luksuznom štandu, koliko god je koštao, kupila bih ga jer definitivno je to ono što mi treba, ne samo meni nego i ostalim farmerima“, rekla je zadovoljno Barbara. „Mislim da moramo svi po par đireva“, našalio se Ante nakon niza neuspjelih pokušaja pronalaska frekvencije.

Najsretnije ruke bila je Daniela, pokrenula je glazbu, a time je krenula i zabava. „Muzika definitivno može misli preveslati na drugu bandu i ne misliti ovdje o nekim prepirkama i sitnicama u zajednici“, zaključio je Ante.


Iako su na Sajmu Barbara, Kristijan i Goran zaradili rekordan broj dukata, ponovno je izbilo nezadovoljstvo nakon njihova dolaska, naravno, radi duhana. „Kupili su dvije kesice duhana! Ja velim Barbari kupi četiri, ali ništa“, prepričao je Kristijan ekipi na sjenici i dodao „Goran je delegirao što da se kupi, a što ne.“ Daniela je kasnije pitala Barbaru koliko je na Sajmu bilo duhana za kupiti, a ona joj je slagala da su bila dva koja je i kupila. „Za mene je svatko zaslužio pravo imati ono što želi sa Sajma. Nije u redu da kupite dvije vrećice na njih šest pušača“, poručio je Gordan.


Čini se kako tenzija zbog nedostatka duhana sljedećeg tjedna neće nedostajati, a dodatni revolt kod farmera izazvalo je Goranovo ponašanje. Dok je šestero farmera pušača nezadovoljno količinom duhana koju su dobili, Goran je uvjerenja da im je to i više nego dovoljno, pa je odlučio i dio uzeti sebi, premda je nepušač. „On sebi stavlja duhan, a ne puši. Taj Goran stvarno nije normalan. Koliko to bezobrazan mora biti? Zbog čega je to napravio uopće?“ začuđeno će Damir.


Nakon što je dobio svoj dio, Tomislav se požalio Damiru i Darku. „Pazi ti na kakvo on poniženje ide. On misli da ja tjeram inat!“ rekao je Tomislav u nevjerici i nastavio „A on je sebi čokoladu kupio. Tako je i prošli put rekao nama da nije, pa ju je pojeo sam.“


Kao i ostatku farmera, Goran je na meti i Gordanu, koji ima poseban razlog – želi osvetiti Jasminu. „Ja ti se kunem životom da bih ja čekao samo njega, da dođe na moje ruke, da vidi što je snaga. Bože da mi se to ostvari! Samo zbog Jasmine bih ja to htio. A onda ću mu reći sve u oči, ti si krivac za svađu i sve ovo!“ kazao je Gordan Tomislavu te zaključio: „Izgleda da jedan kolovođa vodi igru ove farme. Smatram da nije njega bilo, sve bi bilo u redu!“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju