Damir: „Ne mogu pričati s tobom više. Neda mi se.“

Odnos Damira i Tomislava opet je glavna tema na Farmi. Nakon par burnih svađa te prospavane noći u kućici za sluge, Damir je odlučio da više neće pričati s Tomislavom.

Damirova odluka nije baš najbolje sjela Tomislavu.  Dok je Damir prijepodne provodio šetajući po farmi i upijajući zrake sunca, Tomislav je hodao za njim i ispitivao ga zašto ne želi pričati s njim. Uslijedio je zanimljiv razgovor između ova dva farmera.

Je li se ljutiš ti na mene? Reci mi sad iskreno, nemoj okretat glavu i biti dijete!“, priupitao ga je Tomislav, a Damir mu je dao kratak odgovor: „Ne mogu pričati s tobom više. Neda mi se.“


Reci mi što sam ti ružno rekao? Ti si meni rekao da ćeš mi šamar opaliti, a jesam li ja tebi ikada to rekao?“ inzistirao je Tomislav na odgovoru, a potom mu je Damir poručio: „Ne možeš biti sa mnom dobar i onda me zafrkavati!

Tomislav je još dodao da bi nakon što izađu s farme mogli biti jako dobri prijatelji, no Damir se nije složio s njim i još jedanput mu dao do znanja da se ne želi družiti s njim. „Ne mogu se družiti s osobom koja mijenja mišljenje iz sekunde u sekundu. Ne možeš se tako ponašati bezobrazno!“, objasnio je.


Tomislav je na kraju rekao Damiru da mu jedini on nije okrenuo leđa i da svi farmeri pričaju protiv njega, no Damir je ostao ustrajan u svom naumu. Objasnio mu je i kako u nekim situacijama se samo okrenuo od farmera jer nije želio ulaziti u sukobe. „Možda sam pogriješio!“, zaključio je Damir razgovor.


Hoće li Damir i dalje ostati ustrajan u svom pokušaju ignoriranja Tomislava ili će ova dva farmera sklopiti primirje, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju