Majstor za kukuruzar koji je ocjenjivao tjedne zadatke dviju zajednica zaključio je da zelenoj zajednici, unatoč dobroj gradnji, nedostaje krov na kukuruzaru, pa je samim time crvena zajednica proglašena pobjedničkom.

'Mi smo dobili zato što oni nisu postavili crijep, jer da jesu, oni bi prošli, a mi bi opet pali zadatak i padamo ga već treći put za redom!', komentirala je Jasmina pobjedu, dok je Tomislav suprotna uvjerenja da je unatoč bojkotu zelene zajednice, njihov kukuruzar ipak bolji. 'Mi smo radili po svom kako i inače radimo, trudili smo se i dali smo 100 posto od sebe.', dodao je Tomislav. Budući da je crvena zajednica izgubila u tjednom zadatku, prvi duelist birao se iz njihovih redova, a jednoglasnom odlukom farmera, prema dogovoru, izabran je Damir. 'Ja sam dovoljno jak i mislim da mogu do finala, ali mislim ipak da je došao taj trenutak kada sam rekao dosta je i to je to.',  izjavio je prvi duelist Damir.Nakon sastanka odabira prvog duelista, Gazdarica Daniela odlučila je iskoristi trenutak i ispričati se farmerima: 'Htjela bih se zahvaliti svima. Mislim da nitko nije savršen, možda sam bila dosta tvrdoglava, ali što ću. Oprostite za sve, ali takva sam.', poručila je Danijela i ostavila ih bez teksta.

Dok je Damir otpraćen u kućicu za dueliste uz pjesmu, na Novoj farmi tokom cijelog dana tenzije među farmerima su bile jako visoke, a čak su u nekoliko navrata eskalirale u otvoreni sukob. Glavni akteri svađa bili su Gazda Ante, Jasmina i Dalia. Djevojke su se požalile na Antin pristup prema njima, no Ante je uzvraćao jednakom mjerom. U jednom trenutku dok je Jasmina demonstrirala Antino lupanje šakom od stol, Ante se dignuo i bacio jabuku u zid. 'Je li to u redu sad? Može se sve lijepim razgovorom riješiti, a ne ovako!', kazala je Dalia, dok su Tomislav, Goran i Sara izveli Antu izvan kuće da ohladi glavu. 'Ja ne mogu više, znam da mi vi možete govoriti da se smirim i dobro govorite, ali tko mene iznervira uhvatit će mi najslabiju točku. Mene će to koštati radi nekih stvari na farmi.', izjavio je Ante aludirajući na Jasminu nakon što se smirio, a Sara se složila s njim.Još jedna situacija izbacila je Antu iz takta da su ga Goran i Tomislav ponovno morali izvesti iz kuće da ohladi glavu. Dok su Jasmina i Dalia spavale, Tomislav, Ante i Sara lupali su loncima i skakali po sobi. Dvije farmerice na kratko su izašle iz sobe, a kada su se vratile ova trojka nastavila je po svom programu. Nešto kasnije Jasmina i Dali su pričale, a sadržaj njihovog razgovora u kojemu su pred svima prepričavale što im je Ante rekao za kajanje u vezi noći provedene sa Sarom uznemirio je Antu.

Hoće li ovih troje farmera uspjeti pronaći zajednički jezik, ostaje nam za vidjeti!

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju