Na drugoj farmi, nominacije za sluge nisu prošle u tako veselom duhu kao i na Novoj farmi.

Budući da su Barbara i Tomislav malo zahladili odnose, a često je u ovih nekoliko dana otkad je Barbara prešla na Novu farmu bilo i trzavica između novopečenog para – crvena zajednica je odlučila intervenirati tako što su ih postavili za sluge.

Prilikom nominacija mogla sam primijetiti kako svi imaju konkretan razlog zašto smo ja i Tomislav sluge za ovaj tjedan“, kazala je Barbara i komentirala svoj odnos s Tomislavom: „Naš odnos je dosta napet iz razloga što je on dosta jak karakter za razliku od mene i onda se bez veze posvađamo radi neke sitnice i to nas čini napetima.“ S druge strane, Tomislav je presretan što su baš on i Barbara zajedno u kućici za sluge. „Sad smo jedan na jedan. Malo ćemo porazgovarati o nekim situacijama što nismo tamo mogli. Mislim da će prvo krenuti priča, da ćemo prvo razgovarati o svemu ovome, o nama, a onda Bože moj…“ izjavio je Tomislav.

Na drugoj farmi, nominacije za sluge nisu prošle u tako veselom duhu kao i na Novoj farmi. Između Kristijana i Gordana, farmeri su za slugu odabrali Gordana, a za sluškinju Ankicu. Gordan je, kao i svakog puta do sada, kazao kako poštuje svačiji odabir, međutim naslutio je kako se između pojedinih priča kriju drugi interesi. „Ankica je zasluženo sluga jer cijelu zajednicu pritišće. Mislim da farmeri iznose krive informacije kao da sam ja najjača karika za Arenu i da ću se ja izboriti. To su priče za malu djecu. Svatko gleda svoj interes i da ostane na ovoj farmi što duže i da dođe do finala“, zaključio je Gordan.

Ankica je pak povrijeđena te smatra kako je se zajednica želi riješiti. „S obzirom na ovaj obiteljski sastanak, ne osjećam se baš najbolje, iako sam to načula sve jučer, ovo je dogovoreno sve bilo, naravno, žele izbaciti najjaču. Moj rat ovdje opet opada, čega se boje, ne znam, ali dolaskom Jasmine, udružili su se s njom i eto pet protiv jedan.“ povrijeđena je bila Ankica kojoj je zajednica zamjerila kako svakog puta pred nominacije postane nervozna.

Kako je sada konačno mir i na jednoj i na drugoj farmi, niti jedna zajednica ne želi izgubiti svog člana, a prava borba za opstanak tek počinje. Farmeri su počeli kalkulirati tko bi koga mogao odabrati u dvoboj, no strategiju imaju spremnu. „Trebamo prvo eliminirati protivnički tim i mislim da smo na dobrom putu i da ćemo uspjeti. Jedni smo za druge ovdje i stvarno klapamo!“ objasnila je Josipa Tomislavu.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju