Ankica na meti farmera: „Trebat će mi cijeli dan da se smirim“

Dosad se Ankica nije upuštala u nikakve velike rasprave i svađe s farmerima, no sada je i ona odlučila pokazati zube. Za doručkom farmeri su joj prigovorili što večer prije nije napravila kruh kako bi ga imali ujutro. „Ane oslobodili smo te svih poslova, svih radnji u štali, osim mužnje!“ kazao joj je Senad, a ona se pravdala time da nije mogla u ponoć mijesiti kruh. „Ne daš da ti se išta kaže, a ti drugome uvijek uskačeš. Saslušaj što ti netko govori! Uzimaš se previše posla nego što možeš!“ dodao je Senad pokušavši joj objasniti raspodjelu zadataka među farmerima.


Ja sam danas prvi puta otvorila usta jer sam se osjećala jako povrijeđena. Trudim se da se nikome ne zamjerim, odrađujem sve što mi je rečeno, nisam nikome ružnu riječ rekla, nisam nikoga opsovala, nisam proklinjala, nikoga ne mrzim“, izjavila je Ankica i zaključila: „Tenzije su velike, nikome od te mladeži danas se ništa ne smije reći. Dugo sam skupljala, trebat će i cijeli dan da se smirim.“


U večerašnjoj emisiji doznat ćemo koja farma će pobijediti u tjednom zadatku te tko će iz gubitničke ekipe birati prvog duelistu!

 

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju