Farisu je najveći problem rano buđenje

Faris Pinjo diplomirani je glumac, pjevač i kantautor. Kaže da nije kompetitivan kad je umjetnost u pitanju. Svakoj se nadolazećoj transformaciji raduje baš kao što se raduje novim kazališnim ulogama. Teško mu se odlučiti raduje li se više ženskim ili muškim transformacijama, kao i voli li više pop ili klasiku. Pobjedu u showu smatra najmanje bitnom. Puno mu je važnije da emisijom uspiju zabaviti, nasmijati i opustiti gledatelje.


Faris dolazi iz Visokog, a trenutno živi i radi u Zagrebu. Diplomirani je glumac, a akademiju je završio u Sarajevu. Trenutno igra svoju autorsku predstavu 'Sarajevski kabare' u Zagrebu, u Histrionskom domu. 2015. godine završio je na petom mjestu glazbenog natjecanja X Factor Adria. Glumio je u brojnim predstavama među kojima su '25th Annual of Putnam County Spelling Bee', 'Sumnjivo lice', 'Komšizluk', 'Skidanje', 'Vapijem za vašom prisutnošću', 'Porodični portret', 'Annie', 'Jezero', 'Cuke', 'Enigmatske varijacije', 'Osramoćeni', 'Kosa' i 'Tick Tick Boom'.2023. godine predstavio je svoju prvu kantautorsku pjesmu 'Za nju' na Splitskom festivalu.

 

 

„Jedva čekam da se dobro zezamo. Očekujem kvalitetan zabavni program. Očekujem da će se ljudi uz naše dobre i lošije i smiješne i fascinantne transformacije moći opustiti, nasmijati i zabaviti na kraju radnog tjedna“. Više o Farisu pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledajte od nedjelje, 3. ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju