Vjerovali ili ne – nema scenskog iskustva i nastupala je prvi put.

Skromno, veselo i pomalo zaigrano došla je na veliku pozornicu Supertalenta. Farija Gaši ma tek 12 godina, a kad je počela pjevati poznatu pjesmu Dine Merlina 'Da je tuga snijeg' svi u studiju su bili u čudu.

Takva kontrola glasa i predivna izvedba posebno se dotaknula Maju Šuput koja se već u prvim stihovima u potpunosti naježila, a zatim i pustila suzu. 

„Ne samo da si uspjela, nego si razvalila“, oduševljen je bio Fabijan Pavao Medvešek. Farija je istaknula da je imala tremu pa joj je Davor dodao da „ako ovako pjevaš s tremom, imaj onda svaki put tremu“.

„Mene si jako taknula. Ne samo svojim, baš nevjerojatno čistim, iskrenim, autentičnim vokalom. Već s jednim senzibilitetom i jednom fantastičnom vještinom kad kreneš pjevati da uploviš u svoj svijet. To što si nam ponudila u kombinaciji sa svojim glasom je doista jedan hrvatski supertalent“, objasnila je svoje oduševljenje Martina Tomčić.

A Maja je nastavila u istom tonu: „Ti si premlada za jednu ovako ozbiljnu pjesmu, a iznijela si je kao da si zaista jedna odrasla osoba koja razumije što je pjevala. Pjevaš nevjerojatnom lakoćom, a pjevaš fenomenalno. Vjerujem da je pred tobom jedna blistava karijera. Ti si jedna zaista prava pjevačica šta god da se desilo.“
Nakon svih komplimenata na glasovanju je Maja dodala: „Mislim da ti je jasno kud ovo ide je l' da?“, i stisnula zlatni gumb!

 

Rođena 3 mjeseca prerano, Farija je u samom početku pokazala da je borac. Živi sa obitelji, a ime je dobila po baki. Ako ne bude pjevačica, bit će boksačica, a za to ju priprema brat koji je prvak u boksu. Pjeva od 8. godine, ali nikad nije išla u glazbenu školu. Obitelj joj je velika podrška, a tetka ju zove kad joj treba smirenje da joj nešto otpjeva.

Tetka snima Fariju i objavljuje je na društvenim mrežama gdje Farija dobiva hrpu pozitivnih komentara. Nastupala je na školskim priredbama. Kad pjeva, zatvori oči i ni o čemu ne razmišlja. Najteža pjesma koju je pjevala je 'I have nothing' pjevačice Whitney Huston, a najviše sluša Voyagea i Breskvicu. Ovo će joj biti prvi veći nastup. Farija bi bila jako sretna da pobijedi, a novac bi podijelila sa svojom obitelji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju