Ne propustite nove transformacije ove nedjelje na Novoj TV!

Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila američku pjevačku zvijezdu Katy Perry, Nedu Parmać u sljedećoj epizodi glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledat ćemo kao pjevačicu Fleur East. ''Bit ću ljuti bombončić, jer ona je 'spicy''', rekla je Neda te dodala da je energična koreografija koju mora izvesti dosta ''tvrda'', a ona je inače dok pleše prilično opuštena pa će to morati dodatno vježbati. ''Voljela bih da mogu skakati i pjevati u isto vrijeme'', kazala je Neda upitana o najvećem izazovu s kojim se suočila tijekom pripreme svog najnovijeg zadatka.

Mario Valentić na pozornici će ovoga puta biti u dvostrukoj ulozi - Sean Paul i Becky G. Osim muškarca koji će izaći pred žiri i publiku, na ekranu ćemo ga gledati kao veoma atraktivnu i zavodljivu žensku pjevačicu Becky G u pjesmi ''Mad Love''. ''Kad sam vidio riječi, shvatio sam da ne razumijem ništa što taj frajer pjeva, ali kad sam ih naučio krenula je zabava'', rekao je Mario te dodao da je ovo pjesma koja zahtjeva zagrijavanje stolice. ''Morao sam sjesti i minuciozno usporavati pjesmu da poslušam što Sean Paul pjeva'', kazao je Mario.

U prošloj epizodi gledali smo je kao legendarnu Tinu Turner, a u sljedećoj će Lana Klingor Mihić na pozornicu doći kao Pharrell Williams, iznimno talentirani pjevač koji je osvojio nekoliko Grammyja. ''Trebam se pretvoriti u muški vokal. Na početku je on dosta dubok, a na kraju je u falsetu'', rekla je Lana dodavši da joj je Pharell osobno jako simpatičan.

Fabijan Pavao Medvešek na pozornicu u sljedećoj epizodi izlazi kao Bon Jovi i vraća nas u 1986. godinu. ''Već sam par puta zaboravio da ću dobiti kosu i da će je biti po svugdje, jer utjelovljujem muško pa na to zaboravim. Dobio sam i čizme, imaju i petu i špic. Drago mi je da sam to dobio, jer nekada razmišljam da bih volio doći u situaciju da nosim takve čizme'', ispričao je Fabijan te dodao da se nada da će uspjeti prenijeti barem dio atmosfere iz vremena kada je Bon Jovi osvajao publiku pjesmom ''You give love a bad name''.

U sljedećoj epizodi Siniša Ružić utjelovit će oskarovku Renée Zellweger, a binu će dijeliti s bivšim natjecateljem showa Daliborom Petkom koji će nastupiti kao Catherine Zeta Jones. Njih dvojica ove će nedjelje donijeti atmosferu mjuzikla Chicago u brojne domove gledatelje showa Tvoje lice zvuči poznato. Lu Jakelić gledat ćemo kao kraljicu estrade Severinu. Marko Braić transformirat će se u Arethu Franklin, dok će Marina Orsag utjeloviti Gorana Bregovića.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite gledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju