Nova sezona 'Kumova' osvojila je srca gledatelja i zaintrigirala ih novim zapletima, brojnim sukobima te novim likovima.

Nova sezona 'Kumova' osvojila je srca gledatelja i zaintrigirala ih novim zapletima, brojnim sukobima te novim likovima. Uigranu glumačku ekipu osvježila su nova lica među kojima je Fabijan Pavao Medvešek koji utjelovljuje Tommyja, Stanislavova sina. „Moj lik bazira se na povratniku iz Kanade, zapravo tamo živim cijeli život i moj tata koji je iz Zaglava mi kaže da moram doći to sve vidjeti. Postane mi zaista zanimljivo tek kad dođem i upoznam ljude. Jako mi se sviđa to što se moram igrati s englesko-hrvatskim jezikom, trudimo se napraviti tu povratničku nijansu koja je uvijek zabavna za slušati“, opisuje Fabijan kojemu je posebna čast bila pridružiti se ovom glumačkom sastavu.

Iako se često događa da glumac i lik kojega utjelovljuje nemaju baš nikakvih zajedničkih dodirnih točaka, Fabijan je pronašao jednu stvar koja ga veže za Tommyja. „Jedina sličnost između Tommyja i Fabijana je kostim. Zaista je ono što ja volim nositi, a to se ne događa često. Kad se govori o nijansama i o načinu na koji me oblače, to je nešto što ja nosim. Izgleda kao da idem privatno na set“, objašnjava

Tommy je došao za ocem u Zaglave nakon što ga je ostavila djevojka Page. No, samo je u proputovanju. Želi promisliti što sa životom, a i provesti neko vrijeme s ocem, od kojeg je ipak veći dio života bio odvojen. Apsolvent je medicine, ali zbog bolnog prekida s Page, stavio je studij na mirovanje dok se ne oporavi. Glavni interesi su mu putovanja i trošenje očevog novca, koji ima plan u Zaglavama naći Tommyu pravu finu domaću curu za koju će se moći oženiti. Prve epizode nove sezone otkrivaju kako Tommy, odmah po dolasku u Zaglave, gradi poseban odnos s Larom (Nika Barišić), što će potaknuti dinamiku, te posebno uzavreti kad na vidjelo izađe da Tommy ipak baci oko i na druge cure. Uz najavu novih zapleta, Nika i Fabijan zaigrali su igru istine i izazova. Što su sve otkrili, ne propustite doznati u novom videu.

Seriju ''Kumovi'' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju