Nove transformacije kandidata gledajte u nedjelju na Novoj TV!

''Tvoje lice zvuči poznato'' i ove nedjelje donijet će nezaboravne transformacije u legende koje rado slušamo i gledamo.

Nakon što je prošloga tjedna utjelovio Pink, Fabijan Pavao Medvešek ovoga puta izvest će bezvremenski hit ''Nothing else matters'' u liku i djelu Jamesa Hetfielda, frontmana Metallice, jednog od najvećih heavy metal bendova svih vremena koji je već desetljećima na sceni. ''Jednostavno je, ali je izazov jer ljudi stvarno znaju tu pjesmu'', rekao je Fabijan te dodao kako, budući da tu pjesmu sluša već godinama te voli taj bend, tek kad je počeo proučavati i vježbati pjesmu vidio koliko je nijansi s kojima se James ''igra'' u izvedbi. ''Ako ih ne izvedeš i ne prizoveš tu boju, posklizneš se samo tako'', komentirao je svoj ovotjedni zadatak.

Ikonu hrvatskog dancea, pjevačicu Kasandru utjelovit će Lana Klingor Mihić. ''Karizmatična je i ispred svog doba, za ono vrijeme ona je bila Lady Gaga ’90-ih'', rekla je Lana osvrćući se na Kasandrinu pjevačku karijeru i njezin umjetnički istančan, ali i neponovljivi senzualni izgled koji je na vrhu njezine popularnosti mamio mnoge poglede. Neda Parmać će se ove nedjelje transformirati u legendu domaće estrade, iznimno aktivnog i u seniorskoj dobi Željka Bebeka. ''Ova mi uloga stvara najveći stres do sada. Teško mi je priznati da nešto ne mogu. Stvarno mi je to jako teško'', rekla je Neda.

Nakon što je prošloga puta utjelovio Toma Jonesa, ove nedjelje Siniša Ružić transformirat će se u energičnu Emiliju Kokić. ''Koreografija je prilagođena mojim godinama i mom habitusu. Treba tu energije, pogledaj Emiliju, a pogledaj mene,'' našalio se Siniša prije transformacije. ''Jako se uzdam ovaj put, kao i uvijek, u masku i frizuru, kostim, protetiku i tako dalje. Očekujem od njih čuda, a ja ću sa svojim glasom dati onaj minimum'', kazao je Siniša.

Ove nedjelje ne propustite pogledati nezaboravne nastupe i ostalih natjecatelja. Marko Braić na pozornicu izlazi kao reperica Lizzo, dok će Lu Jakelić na jednu noć postati diva Barbara Streisand. Maria Valentića gledat ćemo kao Mladena Badovinca iz TBF-a, a Marina Orsag transformirat će se u američku zvijezdu 1980-ih Cyndi Lauper.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite gledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju