Nevjerojatne maske i imitacije najvećih glazbenih legendi!

Pobjednicu prošle emisije Lu Jakelić, ovoga puta ćemo gledati kao britansku pjevačicu Amy Whinehouse. ''Moram paziti da je previše ne karikiram jer zaista je specifična. S druge strane nekako to lakše dobiješ kad gledaš njezine izraze lica i njezinu istovremeno sreću i tugu, koliko je bila posebna duša. Takav joj je i vokal. Malo ga pokaže pa ga skriva. Cijeli njezin psihološki sistem sam morala staviti u glavu'', rekla je Lu.



Nakon što se Fabijan Pavao Medvešek u trećoj epizodi transformirao u Claudiu Beni, u četvrtoj ćemo ga gledati u dvostrukoj ulozi – talijanskog pjevača Andree Bocellija i britanske zvijezde Eda Sheerena. Dio pjesme ''Perfect Symphony'' otpjevat će kao Andrea Bocelli i taj će se dio vrtjeti na ekranu, dok će Fabijan izaći na pozornicu kao Ed. Učenje stihova na talijanskom bio mu je pravi izazov. ''Na ekranu ću biti Andrea, a uživo ću probati pjevati Eda. S talijanskim sam nikakav'', kazao je Fabijan prilikom osvrta na pripreme za novu ulogu na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.



Duet s Nedom Parmać otpjevat će gost iznenađenja. Ona će se nakon Mladena Grdovića u prethodnoj epizodi, ovaj put transformirati u Doris Dragović. ''Mene je gljiva stvarno pomazila ovaj put. Dobila sam Doris'', istaknula je Neda.

Siniša Ružić ovog tjedan kao 50 Cent opet zalazi u rep vode. ''Za mene to nije teško jer moje izvježbano tijelo može samo još više doći do izražaja s ovim pjesmama i autorima'', rekao je Siniša prisjetivši se da je već jednom imao rep izvedbu kada se transformirao u Cardi B. Ove nedjelje Maria Valentića gledat ćemo kao američku legenda Shaggy, Marka Braića vidjet ćemo kao domaću zvijezdu Dinu Dvornika, a izvest će hit pjesmu ''Jače manijače''. Lana Klingor Mihić ovaj tjedan uskače u cipele Akija Rahimovskog iz Parnog Valjka, a Marina Orsag utjelovit će Adisa iz skupine ''Dubioza kolektiv''.

Pratite Backstage s Miom od ponedjeljka do četvrtak na YouTube kanalu showa Tvoje lice zvuči poznato. Čekaju vas brojna iznenađenja!



Ne prepustite osam zabavnih točaka, nevjerojatne maske i imitacije najvećih glazbenih legendi u nedjelju od 20.15 sati na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju