(ako to već niste napravili)

Najčitaniji news portal u zemlji, DNEVNIK.hr, nedavno je pokrenuo novu aplikaciju, a njezini korisnici pune mobilne trgovine pozitivnim komentarima i odličnim ocjenama. „Pregledno i jednostavno“, „Ne zauzima puno mjesta i radi odlično“, „Obavijesti koje stižu za sadržaj za koji želimo su pun pogodak“, „Odlična aplikacija, sve novosti na jednom mjestu“ – samo su neki od komentara zadovoljnih korisnika kojih trenutno ima preko 27 tisuća! Ako je već niste preuzeli, evo zašto to svakako morate učiniti:
1. Brza je i pregledna.

2. Sve vijesti su na jednom mjestu. Bilo da je riječ o novostima iz zemlje i svijeta, sportu, lifestyle, gastro ili IT temama, nova aplikacija sve ih donosi na jednom mjestu. Drugim riječima, aplikacija uz DNEVNIK.hr okuplja čak sedam portala, a jednostavnim povlačenjem stranice lijevo ili desno prelazite jednog na drugi, tako da vam apsolutno ništa ne promakne.

3. Aplikaciju prilagođavate sebi. Birate bijelo ili crno sučelje i veličinu fonta i, ovisno o vašim interesima, birate teme o kojima će vam aplikacija slati obavijesti. Sve je baš kako vi želite.

4. Interaktivna je.
U stvaranju vijesti možete sudjelovati i vi. Imate dojavu za dobru temu? Pošaljite je putem opcije „Imaš priču?“ i naši će je novinari detaljnije istražiti.

5. Vizualno je atraktivna, izrađena na najnovijim front tehnologijama i iskorištava sve prednosti mobilnih platformi Androida i iOSa. Jednostavno, stvorena je da uživate u njoj.
Ako ne vjerujete nama da je aplikacija genijalna, vjerujte brojnim pozitivnim komentarima korisnika ili još bolje – skinite je i uvjerite se sami!

Izvori: Gemius Prism

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju