Novu sezonu pratite od ponedjeljka na Novoj TV!

Omiljeni likovi domaće dramske serije "Kumovi" vratili su se u Zaglave uoči početka nove, treće sezone koja s emitiranjem kreće 4. rujna na Novoj TV! Na mezi koju je pripremio Stipan Macan (Milan Štrljić) glumci su podijelili svoje dojmove sa snimanja novih nastavaka serije, komentirali međusobne odnose na setu, ali i u privatnom životu. 

Najavili su da je u tijeku snimanje i četvrte sezone u kojoj će se već uigranoj glumačkoj postavi pridružiti novi likovi. Njih će utjeloviti Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek i Nataša Janjić. Obiteljsku atmosferu među Zaglavčanima teško je ne zamijetiti pa tako ni Radić nije mogao odoljeti pozivu da se priključi. Otkrio nam je i najveću tajnu uspjeha serije, prepoznavši da "ima prekrasnih likova s kojima se ljudi mogu identificirati".

 

Osim glumaca, na mezu su bili pozvani mediji, kao i superfanovi serije! Svi oni imali su priliku zaviriti iza kulisa i barem na jedan dan biti Macani ili Akrapi. Saznali smo zašto vole seriju te kakvi su njihovi dojmovi s druženja, a sami glumci najavili su nove zaplete i promjene kod likova, ali i otkrili da neki od njih i dalje ostaju isti... Pogledajte!

Nove epizode serije "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka 4. rujna na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju