Kako se Eva Mendes snašla u ulozi samohrane majke doznajte u drami 'Nije lako biti ja'.

Grace Gutierrez (Eva Mendes) samohrana je majka koja žonglira poslom, računima i aferom s poprilično oženjenim ginekologom Harfordom (Matthew Modine) kako bi svojoj kćeri Ansiedad (Cierra Ramirez) dala pažnju koja joj očajnički treba.

Sat o klasičnim djelima o odrastanju potiče Ansiedad da preskoči adolescenciju i krene u život bez majke. U tom planu pomaže joj njezina vjerna prijateljica Tavite (Raini Rodriguez), no obje moraju naučiti da odrasti katkad znači ponašati se u skladu sa svojim godinama...

Jedna od glavnih uloga u ovom filmu pripala je kubanskoj ljepotici Evi Mendes koja je, prije nego je postala glumica, imala drugačije snove.

Mendes je odrasla u katoličkoj obitelji, a u jednom je trenutku željela biti časna sestra. Predomislila se kada joj je sestra objasnila da časne sestre ne dobivaju plaću.

Eva Mendes je bila nominirana za nagradu Zlatna malina u kategoriji za najgoru glumicu u filmu 'Žene', a prestižni časopis 'People' 2012. godine uvrstio je lijepu glumicu na listu najljepših žena.

Za potrebe reklamiranja parfema Calvina Kleina Mendes je svojedobno pozirala gola, a ta je reklama bila zabranjena u SAD-u. Svjetski poznata organizacija za zaštitu prava životinja PETA tu je istu fotografiju 2007. godine iskoristila u kampanji protiv nošenja krzna.

Na snimanju filma 'Grijesi očeva' radila je s glumcem Ryanom Goslingom. Par se tako zaljubio 2011. godine na setu, a dvije godine kasnije Mendes je rodila kćerkicu.

 

Nadahnjujuću dramu 'Nije lako biti ja' ne propustite pogledati u subotu u popodnevnom terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju