Napetost raste, natjecatelja je sve manje, a žiriju sve teže.

Svake nedjelje žiri i voditelji showa "Ples sa zvijezdama" publici priušte izadnja kao sa svjetskih modnih pista. Prošle nedjelje tema večeri bila je Eurovizija, a u tom području žiri se može pohvaliti kako u svojim redovima imaju bivšu predstavnicu Hrvatske. 

Naime, Franka se ovom prilikom prisjetila svog nastupa na Euroviziji 2018. pa je s ponosom ponovno iznijela kreaciju u kojoj je i nastupila i poručila: "Trnci.. leptirići… ma cijeli zoološki emocija večeras… Nakon četiri godine ponovno u svojoj eurovizijskoj haljini..."

 

@plessazvijezdama.novatv Ovo je ista haljina još od prije 4 godine! I franka i dalje izgleda savrseno u njoj! Kakav vam je bia žiri u zadnjoj epizodi? @FRANKA_official #psz #plessazvijezdama #dance #eurovision #eursong #fyp #foryou ♬ original sound - TIFFANY HADDISH

Za ovu tematsku večer Franku su i kolege pratile u elegantnim izdanjima pa smo imali prilike vidjeti Larisu Lipovac Navojec u maloj plavoj haljini ispunjenoj šljokicama, a preko nje elegantni crni sako s neobičnim prorezima kojima je očarala poubliku. Zahvaljujući kratkoj haljini Larisa je ponosno istaknula vitku figuru, a pažnju je privukla i frizurom.

Muški dio ekipe bio je također usklađen te smo Igora Barberića mogli vidjeti u standardnoj bijeloj košulji s dodatkom vrlo efektnog sakoa koji je u potpunosti bio prekriven sitnim šljokicama. Dok je Marko Ciboci poglede privlačio zanimljivom kombinacijom bijelog sakoa i napola crnih revera.

Uz žiri tu je i voditeljski par koji je isto tako podignuo visoku modnu ljestvicu. Maja Šuput istaknula je vitku figuru kratkom bijelom haljinom začinjenom šljokicama i resama, a Igor Mešin u potpunosti usklađen s kolegicom očarao je neobičnim izborom platna za svoj sako. Još jednom su pokazali da nijednu emisiju uživo ne prepuštaju slučaju te da svake nedjelje zablistaju u najboljim izdanjima.

Ne propustite još jednu zabavnu i uzbudljivu emisiju ''Ples sa zvijezdama'', ove nedjelje od 20:15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju