'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV.

Profesor Dragomir Sundać s riječkog Ekonomskog fakulteta inzistira na onome što su Vlade uglavnom odbacile – na strategijama razvoja .Kakvima – otkriva u intervjuu za 'Informer'.

O budućnosti, barem energetskoj, razmišlja sve više kompanija. Resursi nisu neograničeni i poslovanje ih nemilice troši. Stoga su neke kompanije društveno odgovorno poslovanje gotovo potpuno uselile u sektor energetike.

Hrvatska je ljetna hit-destinacija, pa je Croatia Airlines ove godine najranije u povijesti nagradio svojeg milijuntoga putnika! Potražnja i broj putnika rastu, između ostalog, i zato što je domaći avioprijevoznik uveo i nove linije. Novinari 'Informera' donose više u ovotjednoj emisiji.

Ekipa 'Informera' odlučila je istražiti i zašto je sve više povratnika i stranaca odlučilo pokrenuti svoje biznise u poslovno negostoljubivoj Hrvatskoj, gdje borba s birokracijom nikada ne prestaje.

Zbog šume propisa i njihovih prečestih izmjena, i strancima bi dobro došla pomoć poreznih savjetnika. Bez obzira na to što nismo baš poduzetnički narod, činjenica je da je u odnosu na broj tvrtki poreznih savjetnika manje nego u većini drugih zemalja. Zašto? Odgovore donosi ovotjedno izdanje emisije 'Informer'.


 

'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju