Enea sebe opisuje kao vedru osobu koja ne odustaje od zadanog cilja.

Enea je rođen u Rijeci, a posljednjih 12 godina ima zagrebačku adresu. Nakon što je završio pomorsku srednju školu, postao je trener fitnesa. Već 18 godina radio kao trener, zanimaju ga razni sportovi kao što je nogomet, a uz to voli i plesati. Preko 20 godina natječe se u bodybuildingu prema kojemu osjeća jednaku ljubav kao i na početku. Najviše se raduje društvu, kupanju i uživanju u jedinstvenoj prilici koju mu show pruža, a priznaje da se malo boji zmija i većih kukaca.

Enea sebe opisuje kao vedru osobu koja ne odustaje od zadanog cilja, a ostali kandidati u njemu mogu pronaći dobrog prijatelja koji je uvijek spreman pomoći. Kao mali, htio je biti astronaut, odvjetnik ili čak profesionalni plesač, a danas uz posao fitnes trenera uživa u hobijima poput crtanja, plesa, sviranja gitare i neizostavnom druženju s prijateljima. Više o Enei saznajte na portalu showbuzz.hr.

„Za cijeli show jako je bitna fizička sprema i jaka glava i smatram da sam baš u tome jako dobar. Mislim da je format vrlo blizu mom načinu življenja jer se volim natjecati, uspoređivati i davati sve od sebe. Najveća prednost nad drugim kandidatima je moja fizička sprema, treniram bez prestanka skoro 30 godina na visokom nivou, borben sam i volim se dokazivati. Druga prednost je u godinama, pošto sam najstariji natjecatelj, imam i najviše životnog iskustva, pa vjerujem da ću stresne situacije puno lakše savladati“, ističe Enea.

 

 

 

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' uskoro se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju