Tomislav slavio kao pobjednik.

U eliminacijskom dvoboju znanje su omjerili Tomislav i Sanja, a brži i uspješniji bio je Tomislav te tako slavio kao pobjednik.

Obzirom da je mješoviti dvoboj, pred njima je bio izazov slalom znanja. Morali su čim prije proći poligon s preprekama i stići do ploča na kojima su kolci, a na njima ceduljica s pitanjima. Odgovarao je onaj farmer koji je prvi stigao s kolcem i pitanjem do svog stola, a Tomislav je tako prvi uspio skupiti 10 bodova.



''Prekrasno mi je što sam bila ovdje, što sam upoznala sve ove drage ljude. Naravno da bih voljela ostati još s njima, ali sve je ovo igra'' poručila je Sanja farmerima prije odlaska, a kasnije dodala: ''Ne mogu reći da mi nije žao što odlazim, žao mi je, nekad je to stvar sudbine, a nekad i sreće. Evo danas me sreća iznevjerila, možda sam se trebala više koncentrirati''

Kao najjaču kariku Sanja je izdvojila Zdenku kojoj je poželjela da ostane do samog kraja showa. ''Zdenka je stvarno vrijedna žena, mislim da bi ta farma funkcionirala da je ona sama na nju, stvarno bez ikakve greške'' kazala je.



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju